Objavljeno 01.10.09. 11:47

Na Trgu bana Jelačića postavljen turistički info kiosk

Kako bi informacije o Zagrebu bile još dostupnije brojnim posjetiteljima glavnog grada Hrvatske, ali i domicilnom stanovništvu, Turistička zajednica grada Zagreba postavila je info kiosk u izlogu Turističkog informativnog centra na Trgu bana Jelačića.
Trg bana Josipa Jelačića

Info kiosk pruža on-line pristup informacijama, sustavom dodira na ekran, što turistima omogućava šetnju interaktivnom kartom te pretraživanje događanja, kao i turističke, kulturne i ugostiteljske ponude Zagreba na hrvatskom, engleskom, francuskom, njemačkom, španjolskom i talijanskom jeziku. Također je moguće putem info kioska pregledati internetske stranice TZGZ-a, kongresne stranice te filmove o Zagrebu na www.zagreb-movies.com.

'Permanentni razvoj te što jednostavniji pristup informacijama, uz obogaćivanje turističke ponude, prijeko su potrebni jednom suvremenom turističko-poslovnom odredištu. Info kiosk će turistima zasigurno na lakši, prihvatljiviji i brži način pružiti sve informacije koje im zatrebaju u bilo koje doba dana', izjavila je direktorica Turističke zajednice grada Zagreba, dr. sc. Amelia Tomašević.

Izvor: Turistička zajednica grada Zagreba