Objavljeno 21.09.17. 15:21

Niskotarifna Transavia predstavila novi red letenja: letovi za Hrvatsku već od 33 eura

Niskotarifni zračni prijevoznik i iduće će godine biti aktivan na hrvatskom tržištu.
Transavijin zrakoplov Transavijin zrakoplov

Nizozemski niskotarifni zračni prijevoznik Transavia, član grupacije Air France - KLM, omogućio je kupnju karata za letove u sklopu ljetnog reda letenja za 2018. godinu. Kapacitet je povećan za 425.000 sjedala u odnosu na 2017. godinu, a 2018. godina donosi i nekoliko važnih novosti.

Prije svega, ističe se Transavijino zatvaranje baze u Münchenu te će bavarsko središte ubuduće povezivati samo s Nizozemskom. Nažalost, to podrazumijeva i ukidanje linije Dubrovnik - München na kojoj je Transavia letjela ove sezone i letjet će sve do 29. listopada 2017.

Hrvatskim putnicima svakako će biti važna i prebacivanja nekih linija iz Amsterdama u Rotterdam, pa će tako iduće godine poveznica Dubrovnik - Amsterdam biti promijenjena u Dubrovnik - Rotterdam. Za Amsterdam će Transavia iz Dubrovnika letjeti do 29. listopada 2017., dok poveznica za Rotterdam s radom kreće 5. travnja 2018. S Rotterdamom će povezani biti i Split i Pula, baš kao i ove godine.

Dubrovnik i Split i sljedeće će godine imati Transavijinu liniju za Pariz, dok karte za Transavijine letove Zadar - Pariz trenutačno nije moguće rezervirati te se za sada ne zna hoće li na toj liniji prometovati i u 2018.

U sljedećoj tablici možete vidjeti primjere najpovoljnijih karata za letove između Splita i Rotterdama. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete usporediti cijene na našoj tražilici letova. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata za odabranu relaciju.

Kako je izbor karata po povoljnim cijenama vrlo dobar, mogu se složiti brojne povoljne kombinacije povratnih karata te u sljedećoj tablici navodimo nekoliko takvih primjera.

U cijenu su uključeni osnovni porezi i naknade te jedan komad ručne prtljage težak do deset kilograma i maksimalnih dimenzija 55 x 40 x 25 cm. Predana prtljaga dodatno se plaća i to, ako prtljagu zakupite online, 9-28 eura za jedan kofer ili torbu teške do 15 kilograma, 13-35 eura za jedan kofer ili torbu teške do 20 kilograma, 17-42 eura za jedan kofer ili torbu teške do 25 kilograma ili 26-54 eura za jedan kofer ili torbu teške do 30 kilograma.

Ostale povoljne karte za letove na poveznicama s Hrvatskom možete vidjeti na velikom popisu i tražilici jeftinih letova.

Tražite li povoljan smještaj, usporedite cijene stotina tisuća smještajnih objekata na našoj tražilici smještaja.