Objavljeno 08.11.18. 20:16

Niskotarifna Volotea stiže u Rijeku i uvodi jeftine letove za drugi po veličini francuski grad

Još jedan hrvatski grad postaje dio mreže španjolskog prijevoznika.
Zrakoplov Zrakoplov

Španjolska Volotea (www), jedan od najaktivnijih niskotarifnih zračnih prijevoznika na hrvatskom tržištu, nastavlja nizati nove linije za Lijepu Našu.

Nakon što je Pula dobila novu poveznicu s Francuskom, a Split i Dubrovnik svoje poveznice s Lyonom, na red je došla i Rijeka. Naime, upravo će Rijeka - nakon tri prije spomenuta grada - postati četvrto hrvatsko odredište u Voloteinoj mreži.

Točnije, španjolski će prijevoznik iduće godine letjeti na liniji Rijeka - Marseille i to jednom tjedno - srijedom - od 5. lipnja do 28. kolovoza 2019. Karte su već u prodaji i mogu se kupiti od 9,00 eura po smjeru.

U sljedećoj tablici donosimo primjere najjeftinijih Voloteinih karata za letove Rijeka - Marseille i to za oba smjera - odlazni i povratni. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete provjeriti i usporediti cijene na našoj tražilici letova. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata za odabranu relaciju.

U sljedećoj tablici navedeni su primjeri povoljnih povratnih karata.

U navedene cijene uključeni su porezi i ostala davanja te ručna prtljaga mase do 10 kilograma. Za predanu prtljagu potrebno je nadoplatiti 12-58 eura.

Namjeravate li u odredištu unajmiti automobil, u sljedećoj tablici možete vidjeti primjere povoljnih cijena rent-a-cara. Klik na naziv mjesta odvest će vas na zasebnu stranicu o najmu automobila u odabranoj lokaciji, na kojoj možete koristiti tražilicu i usporediti ponude brojnih ponuđača.

Ostale zračne poveznice za naše gradove možete pogledati na stranicama zračnih luka, nove linije u rubrici Zračne poveznice s Hrvatskom, a na popisu jeftinih aviokarata možete pronaći brojne druge jeftine letove.

Tražite li povoljan smještaj, usporedite cijene stotina tisuća smještajnih objekata na našoj tražilici smještaja.

Cijene i raspoloživost Voloteinih letova možete provjeriti na www.volotea.com.