Objavljeno 23.10.19. 19:16

Niskotarifni prijevoznik uvodi letove između Zadra i Beča

Zadar će dobiti povoljne letove za Beč.

Austrijski niskotarifni prijevoznik Lauda, podružnica irskog Ryanaira, najavio je novu liniju za Zadar. Radi se o poveznici Zadar - Beč, na kojoj će letjeti od 30. ožujka do 23. listopada 2020. i to tri puta tjedno - ponedjeljkom, srijedom i petkom. Let traje 1 sat i 15 minuta.

Ovo je već druga linija koju Lauda ove jeseni najavljuje za Hrvatsku, nakon što su prošlog mjeseca objavili uvođenje poveznice Dubrovnik - Beč.

Vrijedi istaknuti da austrijski prijevoznik vrlo brzo širi svoju mrežu linija za Beč, pa je poveznica sa Zadrom jedna od čak 14 danas najavljenih linija. Tako su, primjerice, najavljeni letovi za Zaragozu, Cagliari, Varšavu, Varnu itd.

Cijene karata

Karte su već u prodaji te u sljedećim tablicama navodimo primjere najjeftinijih karata za novouvedenu poveznicu s Hrvatskom. Cijene se trenutačno kreću od 36 eura naviše po smjeru

Klikom na cijene označene zelenom bojom možete provjeriti i usporediti cijene na našoj tražilici letova. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata za odabranu relaciju.

U sljedećoj tablici navedeni su primjeri povoljnih povratnih karata.

Smještaj

U sljedećoj su tablici navedeni datumi koji se nalaze u prethodnoj tablici za povratne karte, pa na jednostavan način klikom na 'Cijene' možete provjeriti cijene smještaja za odabrano odredište i zadano vrijeme boravka.

Poželite li unajmiti automobil, u sljedećoj tablici možete vidjeti primjere cijena najma. Klik na naziv mjesta odvest će vas na zasebnu stranicu o najmu automobila u odabranoj lokaciji, na kojoj možete koristiti tražilicu i usporediti ponude brojnih ponuđača.

Ostale zračne poveznice za naše gradove možete pogledati na stranicama zračnih luka, nove linije u rubrici Nove zračne poveznice s Hrvatskom, a na popisu jeftinih aviokarata možete pronaći brojne druge jeftine letove.

Tražite li povoljan smještaj, provjerite cijene na našoj tražilici smještaja.