Objavljeno 14.04.15. 09:43

Norwegian uvodi liniju Pula - London, karte već od 29 eura

Pula dobiva još jednu niskotarifnu poveznicu s Londonom.
London London

Kako prvi javlja portal AeroCroatia, Norwegian Air Shuttle uskoro će letjeti na liniji Pula - London. Točnije, povezivat će Pulu sa zračnom lukom London Gatwick.

Na toj će ruti Norvežani letjeti u razdoblju od 24. svibnja do 18. listopada 2015. i to jednom tjedno, odnosno svake nedjelje. Let traje 2 sata i 15 minuta.

Cijene su niske te se jednosmjerne karte trenutačno mogu kupiti već od 29,30 eura u smjeru Pula -> London i već od 43,70 eura u smjeru London -> Pula te tako najjeftinije Norwegianove povratne karte na navedenoj relaciji koštaju od 73 eura naviše.

U navedene cijene uključen je prijevoz jednog velikog komada ručne prtljage, teške do 10 kilograma i dimenzija do 55 x 40 x 23 cm te jednog manjeg komada ručne prtljage (npr. torba za laptop). Predana prtljaga teška do 20 kg dodatno se plaća i to od 9,00 do 33,00 eura po smjeru, ovisno o liniji. Primjerice, predana prtljaga za liniju Split - London košta 11 eura po smjeru, pa će ista cijena vjerojatno vrijediti i za liniju Pula - London.

Ulaskom na liniju Pula - London, Norwegian se pridružuje Ryanairu i EasyJetu, čime se konkurencija dodatno pojačava, a putnici na raspolaganju imaju više polazaka i niže cijene. Karte se trenutačno mogu kupiti već od 20-ak eura po smjeru, a s obzirom na činjenicu da na navedenoj relaciji lete tri najveća europska niskotarifna prijevoznika, povoljnih će letova zasigurno biti i dalje.