Published 12. 10. 2017. - 18:07

Nova poveznica Hrvatska - Italija: letovi dostupni već od 9,00 eura!

Hrvatska će dobiti još jednu niskotarifnu zračnu poveznicu s Italijom.
Bari Bari

Španjolska Volotea neumorno nastavlja uvoditi nove linije za Hrvatsku. Split je prvo dobio liniju za Palermo, zatim Pula za francuski Nantes, nakon toga je Volotea Milano/Bergamo povezala sa Splitom i Dubrovnikom, a sada hrvatski biser dobiva još jednu poveznicu s Italijom.

Ovaj put radi se o liniji za južnu talijansku regiju Pugliju, odnosno poveznici Dubrovnik - Bari, na kojoj će Volotea letjeti od 27. lipnja 2018. jednom tjedno - srijedom. Kao i kod drugih novouvedenih Voloteinih linija, moguće je pronaći karte već od 9,00 eura. Točnije, toliko koštaju najjeftinije karte za smjer Dubrovnik - Bari, dok su u povratku najjeftinije karte trenutačno skuplje, pa bi u nekim slučajevima zanimljiva opcija mogli biti kombinacija s trajektima na istoj liniji.

U sljedećoj tablici donosimo primjere najjeftinijih Voloteinih karata na letovima za Bari. Karte po navedenoj cijeni možete kupiti na službenim stranicama (www), a klikom na cijene označene zelenom bojom možete otvoriti stranicu s usporedbom cijena. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata za odabranu relaciju.

Unatoč nešto višim cijenama u povratnom smjeru, mogu se složiti povoljne kombinacije povratnih karata te u sljedećoj tablici navodimo nekoliko takvih primjera.

U navedene cijene uključeni su porezi i ostala davanja te ručna prtljaga mase do 10 kilograma. Za predanu prtljagu potrebno je nadoplatiti 12-58 eura. U cijenu je uključena administrativna naknada u iznosu od 2,8 posto vrijednosti transakcije.

Odlučite li unajmiti automobil i upoznati okolicu Barija, poput Leccea ili nadaleko poznatog Alberobella i njegovih kućica sa stožastim krovovima (trulli), u sljedećoj tablici možete vidjeti primjere povoljnih cijena rent-a-cara u Bariju. Klik na naziv mjesta odvest će vas na zasebnu stranicu o najmu automobila u odabranoj lokaciji, na kojoj možete koristiti tražilicu i usporediti ponude brojnih ponuđača.

Ostale zračne poveznice za naše gradove možete pogledati na stranicama zračnih luka, nove linije u rubrici Zračne poveznice s Hrvatskom, a na popisu jeftinih aviokarata možete pronaći brojne druge jeftine letove.

Tražite li povoljan smještaj, usporedite cijene stotina tisuća smještajnih objekata na našoj tražilici smještaja.

Cijene i raspoloživost Voloteinih letova možete provjeriti na www.volotea.com.