Objavljeno 07.03.23. 18:57

Osijek dobiva niskotarifne letove za London

Osijek će uskoro opet imati niskotarifne letove.

Najveći europski zračni prijevoznik, irski Ryanair, nakon šest godina vraća se u Osijek. Naime, početkom 2017. taj je prijevoznik ukinuo liniju Osijek - London Stansted, koju je danas opet najavio za ljetnu sezonu 2023.

Prvi ovogodišnji polazak najavljen je za 2. lipnja, a letovi bi se trebali održavati dva puta tjedno - ponedjeljkom i petkom - do 27. listopada 2023. Let traje oko 2 sata i 30 minuta.

Osijeku je nova linija jedina niskotarifna poveznica te druga međunarodna poveznica, s obzirom da Croatia Airlines najveći grad na istoku Hrvatske povezuje s Münchenom.

Spomenimo i da je Ryanairu linija Osijek - London ukupno već 90. poveznica s Hrvatskom!

Cijene karata

Karte su već u prodaji te u sljedećim tablicama navodimo cijene svih jednosmjernih karata i najpovoljnijih povratnih karata za novouvedenu poveznicu. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete provjeriti i usporediti cijene na našoj tražilici letova. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata za odabranu relaciju.

Jednosmjerne karte

Linija Osijek - London

Povratne karte

Iznad navedene jednosmjerne karte može se kombinirati u povratne karte te u sljedećim tablicama navodimo primjere cijena povratnih karata. Cijena ovisi o trajanju boravka, a mi smo za navedene primjere odredili maksimalno trajanje boravka od 10 dana.

Linija Osijek - London

Prijevoz ručne prtljage kod Ryanaira besplatan je do dimenzija 40 x 20 x 25 cm i mase do 10 kg, dok se dodatna prtljaga naplaćuje. Sve detalje donosimo u zasebnom članku.

Ostale zračne poveznice za naše gradove možete pogledati na stranicama zračnih luka, nove linije u rubrici Nove zračne poveznice s Hrvatskom, a na popisu jeftinih aviokarata možete pronaći brojne druge jeftine letove.

Tražite li povoljan smještaj, provjerite cijene na našoj tražilici smještaja.

Smještaj

U nastavku navodimo neke od zanimljivih smještajnih objekata.

Najjeftiniji
Najbolji