Objavljeno 11.10.17. 13:49

Pogledajte Ryanairove do sada potvrđene poveznice sa Zadrom u 2018.

S kojim će odredištima najveći niskotarifni prijevoznik povezivati Zadar u 2018. godini?
Ryanairov zrakoplov Ryanairov zrakoplov

Najveći europski niskotarifni zračni prijevoznik, irski Ryanair, u Hrvatskoj je prisutan u tri grada - Puli, Rijeci i Zadru, koji je ujedno njihova jedina baza u Lijepoj Našoj.

Ryanair je već počeo prodavati karte za 2018. godinu za brojne linije u svojoj mreži, pa tako i za poveznice s Hrvatskom. Nakon što smo provjerili za koje se sve poveznice s Pulom i Rijekom može kupiti karte, isto smo napravili i za Zadar.

U odnosu na 2017. godinu, bit će uvedena linija Zadar - Frankfurt na Majni (FRA), dok linije Zadar - Bristol, Zadar - Glasgow i Zadar - Kopenhagen, na kojima se letjelo ove godine, za sada nisu u prodaji. Vrijedi istaknuti da će Ryanair Zadar povezivati s dvije luke na frankfurtskom području - sa središnjom zračnom lukom Frankfurt na Majni (FRA) i sa zračnom lukom Frankfurt Hahn, kao što će s obje luke povezivati i Pulu.

U sljedećoj tablici nalazi se popis svih Ryanairovih linija za Zadar u 2018. godini za koje se trenutačno može kupiti karte, s pripadajućim najnižim cijenama za svaku od njih. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete provjeriti i usporediti cijene na našoj tražilici letova. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata za odabranu relaciju.

U navedene cijene uključen je prijevoz jednog velikog komada ručne prtljage, težine do 10 kilograma te jednog manjeg komada ručne prtljage. Predana prtljaga dodatno se plaća. Sve detalje o prtljazi pročitajte u članku Prtljaga na Ryanairovim letovima: ograničenja i cijene.

Neke od zanimljivih vijesti i akcija u posljednje vrijeme možete vidjeti na sljedećim stranicama:

Ostale zračne poveznice za naše gradove možete pogledati na stranicama zračnih luka, nove linije u rubrici Zračne poveznice s Hrvatskom, a na popisu jeftinih aviokarata možete pronaći brojne druge jeftine letove.

Tražite li povoljan smještaj, usporedite cijene stotina tisuća smještajnih objekata na našoj tražilici smještaja.

Oznake:
RyanairZadar