Objavljeno 02.05.17. 15:15

Popularna katamaranska linija Dubrovnik - Bol održavat će se i ove godine, u plovidbeni red dodano još jedno odredište

Lani uvedena katamaranska linija Dubrovnik - Bol pokazala se omiljenom među putnicima te je za ovu sezonu dodatno unaprijeđena.
Bol - Zlatni rat

Hrvatski nacionalni brodar Jadrolinija prošle je ljetne sezone uveo katamaransku liniju Dubrovnik - Korčula - Hvar - Bol (Brač). Radi se o jednoj od najatraktivnijih katamaranskih linija na hrvatskoj obali, koja je povezala jadranski biser Dubrovnik, predivne povijesne gradove Hvar i Korčulu te brački Bol, poznat po jednoj od najljepših europskih, pa i svjetskih plaža - Zlatnom ratu.

Kako se linija pokazala omiljenom među putnicima, na njoj će se ploviti i ove godine, a u plovidbeni red dodano je još jedno odredište - Split. Plovit će se od 9. lipnja do 18. rujna 2017., što je nešto dulje razdoblje plovidbe nego lani, kada se na toj liniji prometovalo od 1. srpnja do 11. rujna 2016.

Cijene se kreću od 70,00 do 200,00 kuna, ovisno o odabranoj relaciji. Cijene i detaljni plovidbeni red možete pratiti na stranici Brzi brod (katamaran) Dubrovnik - Korčula - Hvar - Bol (Brač) - Split. Ovaj i desetke drugih plovidbenih redova možete pretražiti na najdetaljnijoj tražilici brodskog prijevoza, gdje imate i mogućnost usporedbe cijena ako na nekoj relaciji prometuje više prijevoznika.