Objavljeno 24.08.14. 14:55

Premijera novog Istra Inspiritovog doživljaja: Morganovo blago u tajanstvenom Dvigradu

Istra Inspirit stalno nadopunjuje ponudu novim doživljajima, a posljednji u nizu zanimljivih programa jest onaj o zloglasnom gusaru Henryju Morganu.
Limski zaljev Limski zaljev

Novi Istra Inspiritov događaj donosi dramatičnu priču o sakrivanju blaga jednog od najpodmuklijih gusara koje je svijet ikada upoznao - Henrya Morgana. Zaputite li se u utorak, 26. kolovoza u srce Istre, moći ćete uživati u pravoj gusarskoj zabavi u čarobnom ambijentu srednjovjekovnog grada Dvigrada.

Dvigradske su ulice vrvile plesom, zabavom i veseljem, sve dok kuga nije poharala grad i uzela živote većini stanovništva. Neki Dvigrađani preživjeli su i otišli u obližnji Kanfanar, dok su neki ostali - sve do iznenadnog posjeta opake gusarske družine.

Naime, poznati kapetan Henry Morgan u to je doba gusario za Englesku protiv Španjolaca u Karipskom moru. Nakon što je prekršio mirovni ugovor između Španjolske i Engleske te time navukao bijes Engleza, dao se u bijeg sa svojim blagom.

Tražeći prikladno mjesto za skrivanje, pronašao je Limski zaljev, za koji je smatrao da će ga se zbog vijugavosti teško pronaći. U napuštenom Dvigradu pronašao je idealno skrovište, a što se dalje zbivalo - je li njegova misija skrivanja uspjela i je li ga preostalo stanovništvo Dvigrada razotkrilo ili mu pak pomoglo - saznajte u veselom mjuziklu te sudjelujte u neponovljivoj avanturi sakrivanja blaga poznatog gusara.

U cijenu ulaznice od 150 kuna uključeni su piće dobrodošlice, bogata gusarska večera i degustacija autohtonih proizvoda, kao i bogati zabavni program. Priredba se održava 26. kolovoza u 19:30, a druga izvedba zakazana je za 16. rujna u 18:30.

Oznake:
Istra Inspirit