Published 03. 10. 2017. - 17:40

Pula dobiva niskotarifnu liniju za francuski Kneževski grad: karte već od 9,00 eura!

Niskotarifni prijevoznik povoljno će povezati Pulu s 'Kneževskim gradom' na obali Atlantika.
Letovi Pula - Nantes Letovi Pula - Nantes

Španjolska Volotea ove je godine održavala deset poveznica s Hrvatskom te se svrstala među niskotarifne prijevoznike sa značajnom prisutnošću u zračnim lukama Split i Dubrovnik. Prije nekoliko dana nadopunila je svoju ponudu za Split poveznicom s Palermom na Siciliji, a sada je najavila i dolazak u još jednu hrvatsku zračnu luku - Pulu.

Za sada je Volotea predstavila jednu poveznicu s Pulom i to za francuski Nantes - 'kneževski grad', smješten svega 30-ak minuta vožnje od obale Atlantika. Na liniji Pula - Nantes prometovat će od 30. svibnja 2018., a letovi će se održavati jednom tjedno i to srijedom. Karte su već u prodaji te se mogu kupiti od 9,00 eura naviše za oba smjera.

U sljedećoj tablici donosimo nekoliko primjera najjeftinijih Voloteinih karata na letovima Pula - Nantes. Karte po navedenoj cijeni možete kupiti na službenim stranicama (www), a klikom na cijene označene zelenom bojom možete otvoriti stranicu s usporedbom cijena. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata za odabranu relaciju.

Kako je izbor karata po niskim cijenama dobar, mogu se složiti povoljne kombinacije povratnih karata te u sljedećoj tablici navodimo nekoliko takvih primjera.

U navedene cijene uključeni su porezi i ostala davanja te ručna prtljaga mase do 10 kilograma. Za predanu prtljagu potrebno je nadoplatiti 12-58 eura. U cijenu je uključena administrativna naknada u iznosu od 2,8 posto vrijednosti transakcije.

Ako poželite unajmiti automobil kako biste, primjerice, razgledati dvorce oko Nantesa ili prošetali po obali Atlantika, u sljedećoj tablici možete vidjeti primjere povoljnih cijena rent-a-cara u Nantesu. Klik na naziv mjesta odvest će vas na zasebnu stranicu o najmu automobila u odabranoj lokaciji, na kojoj možete koristiti tražilicu i usporediti ponude brojnih ponuđača.

Ostale zračne poveznice za naše gradove možete pogledati na stranicama zračnih luka, nove linije u rubrici Zračne poveznice s Hrvatskom, a na popisu jeftinih aviokarata možete pronaći brojne druge jeftine letove.

Tražite li povoljan smještaj, usporedite cijene stotina tisuća smještajnih objekata na našoj tražilici smještaja.

Cijene i raspoloživost Voloteinih letova možete provjeriti na www.volotea.com.