Objavljeno 10.10.19. 12:14

Pula dobiva novu niskotarifnu poveznicu s Parizom

Najavljena je nova poveznica između francuske prijestolnice i najzapadnije hrvatske zračne luke.

Niskotarifni zračni prijevoznik Transavia, član grupacije Air France - KLM, ove je ljetne sezone letio na nekoliko poveznica s Hrvatskom. Točnije, Lijepu Našu povezivao je s Parizom, Rotterdamom i Eindhovenom.

Od iduće godine njihova će mreža biti bogatija za još jednu liniju za Hrvatsku i to za Pulu. Radi se o poveznici Pula - Pariz (Orly), na kojoj će letjeti od 4. travnja do 24. listopada 2020.

Na navedenoj će liniji Transavia prvih nekoliko tjedana prometovati samo subotom, krajem travnja počinju i letovi utorkom, a od 9. srpnja do kraja kolovoza na rasporedu su i letovi četvrtkom. U listopadu će se opet letjeti samo subotom.

Niskotarifne letove između Pule i Pariza ove je godine održavao, a to će činiti i iduće sezone, još jedan niskotarifni prijevoznik - EasyJet, no radi se o poveznici sa zračnom lukom Charles de Gaulle.

Cijene karata

U sljedećoj tablici donosimo primjere najjeftinijih Transavijinih karata za letove Pula - Pariz. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete provjeriti i usporediti cijene na našoj tražilici letova. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata za odabranu relaciju.

U sljedećoj tablici navedeni su primjeri povoljnih povratnih karata.

U cijenu su uključeni osnovni porezi i naknade te jedan komad ručne prtljage težak do deset kilograma i maksimalnih dimenzija 55 x 40 x 25 cm. Predana prtljaga dodatno se plaća i to, ako prtljagu zakupite online, 9-28 eura za jedan kofer ili torbu teške do 15 kilograma, 13-35 eura za jedan kofer ili torbu teške do 20 kilograma, 17-42 eura za jedan kofer ili torbu teške do 25 kilograma ili 26-54 eura za jedan kofer ili torbu teške do 30 kilograma.

Namjeravate li u odredištu unajmiti automobil, u sljedećoj tablici možete vidjeti primjere povoljnih cijena rent-a-cara. Klik na naziv mjesta odvest će vas na zasebnu stranicu o najmu automobila u odabranoj lokaciji, na kojoj možete koristiti tražilicu i usporediti ponude brojnih ponuđača.

Ostale zračne poveznice za naše gradove možete pogledati na stranicama zračnih luka, nove linije u rubrici Nove zračne poveznice s Hrvatskom, a na popisu jeftinih aviokarata možete pronaći brojne druge jeftine letove.

Tražite li povoljan smještaj, usporedite cijene stotina tisuća smještajnih objekata na našoj tražilici smještaja.