Objavljeno 06.11.18. 12:00

Pula dobiva poveznicu za Bordeaux, karte dostupne već od 9 €

Španjolski niskotarifni prijevoznik uvodi svoju drugu poveznicu između Pule i Francuske.
Zrakoplov Zrakoplov

Španjolska Volotea (www) jedan je od najaktivnijih niskotarifnih zračnih prijevoznika na hrvatskom tržištu te je tijekom ovogodišnjeg ljetnog reda letenja održavala čak 16 poveznica sa Splitom, Dubrovnikom i Pulom.

Sada je došao red na najavu novih linija, pa je tako Pula dobila novu poveznicu s Francuskom. Točnije, Volotea uvodi liniju Pula - Bordeaux, na kojoj će prometovati od 5. lipnja do 28. kolovoza 2019. Letovi će se održavati jednom tjedno - srijedom. Karte su već u prodaji i mogu se kupiti od 9,00 eura po smjeru.

U sljedećoj tablici donosimo primjere najjeftinijih Voloteinih karata na letovima Pula - Bordeaux i to za oba smjera - odlazni i povratni. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete provjeriti i usporediti cijene na našoj tražilici letova. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata za odabranu relaciju.

U sljedećoj tablici naveden je primjer povoljne povratne karte.

U navedene cijene uključeni su porezi i ostala davanja te ručna prtljaga mase do 10 kilograma. Za predanu prtljagu potrebno je nadoplatiti 12-58 eura.

Poželite li unajmiti automobil kako biste bolje upoznali Bordeaux i njegovu okolicu, u sljedećoj tablici možete vidjeti primjer cijena najma. Klik na naziv mjesta odvest će vas na zasebnu stranicu o najmu automobila u odabranoj lokaciji, na kojoj možete koristiti tražilicu i usporediti ponude brojnih ponuđača.

Ostale zračne poveznice za naše gradove možete pogledati na stranicama zračnih luka, nove linije u rubrici Zračne poveznice s Hrvatskom, a na popisu jeftinih aviokarata možete pronaći brojne druge jeftine letove.

Tražite li povoljan smještaj, usporedite cijene stotina tisuća smještajnih objekata na našoj tražilici smještaja.

Cijene i raspoloživost Voloteinih letova možete provjeriti na www.volotea.com.