Objavljeno 31.01.18. 12:10

Pula još bolje povezana s Berlinom, karte dostupne već od 3,05 eura

Pula dobiva još jednu poveznicu s Berlinom, kojom je izbor jeftinih letova za glavni njemački grad dodatno poboljšan.
Berlin Berlin

Britanski EasyJet, drugi po veličini europski niskotarifni prijevoznik, jedan je od najaktivnijih zračnih prijevoznika na hrvatskom tržištu te niskotarifni prijevoznik s najviše linija za Hrvatsku. Tih će linija ove sezone biti još više nego prošle godine, s obzirom da je britanski prijevoznik nedavno najavio ćak četiri nove linije za Pulu. Radi se o poveznicama s Baselom, Liverpoolom, Londonom i Milanom.

Sada je ponuda EasyJetovih poveznica s Pulom dodatno povećana te je najavljena još jedna linija za Berlin. Naime, uz zračnu luku Schönefeld, EasyJet će Pulu povezati i sa zračnom lukom Tegel. Na liniji Pula - Berlin Tegel letjet će se od 3. kolovoza do 27. listopada 2018. i to tri puta tjedno - ponedjeljkom, petkom i subotom. Cijene su više nego za ZL Schönefeld te se kreću od 40-ak eura naviše za smjer Pula - Berlin i od 25 eura naviše za smjer Berlin - Pula, dok se za Schönefeld može letjeti već od izvrsnih 3,05 eura.

U sljedećoj tablici donosimo popis s primjerima najjeftinijih jednosmjernih karata za EasyJetove letove Pula - Berlin. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete provjeriti i usporediti cijene na našoj tražilici letova (napomenu o cijenama pročitajte ispod tablice* ili ovdje). Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata za odabranu relaciju

U sljedećoj tablici navodimo primjere najpovoljnijih povratnih karata.

* U navedene cijene uključeni su porezi i osnovne naknade, ali nije uključena administrativna naknada u iznosu od 20 eura. Radi se o naknadi koja se plaća po transakciji i dijeli se na ukupan broj karata. Npr. ako četiri osobe putuju zajedno i kupe povratnu kartu, to će podići cijenu svake karte za 2,50 eura (20 EUR / 8 = 2,50 EUR). Pretražujete li letove na našoj tražilici jeftinih letova, administrativna naknada odmah je uključena u cijenu.

U osnovnu cijenu uključena je ručna prtljaga bez težinskog ograničenja, maksimalnih dimenzija od 56 x 45 x 25 cm. Predana prtljaga dodatno se plaća. Sve detalje o prtljazi pročitajte u članku Prtljaga na EasyJetovim letovima: ograničenja i cijene.

Ostale zračne poveznice za naše gradove možete pogledati na stranicama zračnih luka, nove linije u rubrici Zračne poveznice s Hrvatskom, a na popisu jeftinih aviokarata možete pronaći brojne druge jeftine letove.

Tražite li povoljan smještaj, usporedite cijene stotina tisuća smještajnih objekata na našoj tražilici smještaja.