Objavljeno 28.10.09. 16:36

Tako će svih osam linija, koje su postojale i ove godine, ponovno započeti s prometovanjem krajem ožujka 2010. godine.

Za sada jedina linija iz Pule, ona prema londonskom Stanstedu, kreće od 30. ožujka, a letjet će se utorkom, četvrtkom i subotom.

Od sedam poveznica sa Zračne luke Zadar, najčešća će, također, biti za London Stansted. Od 28. ožujka 2010. letjet će se ponedjeljkom, srijedom, subotom i nedjeljom. Isti dan počinju letovi i za glavni škotski grad Edinburgh, koji će se odvijati srijedom i nedjeljom.

Linije za Düsseldorf (Weeze), Frankfurt (Hahn) i talijansku Pisu kreću od 29. ožujka, a sve tri će prometovati dva puta tjedno, ponedjeljkom i petkom.

Zadnji dan mjeseca ožujka započinju letovi prema zračnim lukama Dublin i Stockholm (Skavsta), pa će se u glavni irski ili švedski glavni grad moći otputovati srijedom, kao i subotom.

Osim Pule i Zadra, još je nekoliko hrvatskih zračnih luka u pregovorima s Ryanairom oko uvođenja novih letova prema Hrvatskoj iduće godine te se nadamo da će završni razgovori biti što uspješniji na obostranu korist, a svakako najveću korist imat će putnici koji će za povoljnu cijenu moći letjeti u neke od najljepših europskih gradova.