Objavljeno 23.01.14. 19:43

Ryanair od travnja 2014. godine uvodi liniju Zadar - Manchester!

Najjeftiniji europski zračni prijevoznik, irski Ryanair, nakon ukidanja dviju linija prema Zadru, danas je objavio uvođenje jedne potpuno nove poveznice prema zadarskoj zračnoj luci.
Ryanairov zrakoplov Ryanairov zrakoplov

Podsjetimo, Ryanair je nedavno ukinuo dvije linije - prema East Midlandsu i Liverpoolu, odnosno početkom studenog, kada je potpuno otvorio rezervacije za ljetnu sezonu, nije uopće uveo mogućnost rezervacija karata prema ta dva engleska grada. No, zato je danas uveo novu poveznicu između Zadra i Manchestera.

Zrakoplovi će letjeti dva puta tjedno od 4. travnja do 24. listopada 2014. godine i to ponedjeljkom i petkom, što ovu liniju čini izvrsnom za city-break posjet jednom od najvećih engleskih gradova, ljubiteljima sporta dobro poznatom po dva velika nogometna kluba - Manchester Unitedu i Manchester Cityju.

Ovo je sada 15. Ryanairova poveznica između Zadra i drugih europskih gradova, a ukupno 25. linija prema hrvatskim zračnim lukama, budući da ovaj niskotarifni prijevoznik leti i prema Osijeku, Puli i Rijeci. Ovdje pogledajte sve Ryanairove linije za Hrvatsku.

Za kraj, spomenimo i cijene - najjeftinije jednosmjerne karte koštaju 28,99 eura i to u oba pravca. Kako bi vam se prikazala povoljnija cijena za letove u smjeru Manchester - Zadar, odaberite povratni let s polaskom iz Zadra. Tako će vam se cijene prikazivati u eurima i najpovoljnije karte koštat će 28,99 eura, umjesto 26,99 funta.