Objavljeno 13.11.19. 12:26

Ryanair uvodi još jednu niskotarifnu poveznicu između Zadra i Poljske

Hrvatska i Poljska bit će povezane još jednom niskotarifnom linijom.
Ryanairov zrakoplov Ryanairov zrakoplov

Najveći europski niskotarifni zračni prijevoznik, irski Ryanair, najavio je novu liniju za Zadar. Radi se o poveznici Zadar - Gdanjsk, na kojoj će preko svoje poljske podružnice Buzz (nekadašnji Ryanair Sun) letjeti od 31. ožujka do 24. listopada 2020. i to tri puta tjedno - utorkom, četvrtkom i subotom. Let traje dva sata.

Ovo je već treća Ryanairova poveznica između Poljske i Zadra, kojeg otprije povezuju s Krakovom i Poznanom, pa su tako sada pokrili po jedan grad na poljskom jugu (Krakov), u središtu (Poznan) i na sjeveru (Gdanjsk).

Cijene karata

Karte su već u prodaji te u sljedećim tablicama navodimo primjere najjeftinijih karata za novouvedenu poveznicu. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete provjeriti i usporediti cijene na našoj tražilici letova. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata za odabranu relaciju.

U sljedećoj tablici navedeni su primjeri cijena povratnih karata. Cijena ovisi o trajanju boravka, a mi smo za navedene primjere odredili maksimalno trajanje boravka od deset dana.

Poželite li unajmiti automobil, u sljedećoj tablici možete vidjeti primjere cijena najma. Klik na naziv mjesta odvest će vas na zasebnu stranicu o najmu automobila u odabranoj lokaciji, na kojoj možete koristiti tražilicu i usporediti ponude brojnih ponuđača.

Ostale zračne poveznice za naše gradove možete pogledati na stranicama zračnih luka, nove linije u rubrici Nove zračne poveznice s Hrvatskom, a na popisu jeftinih aviokarata možete pronaći brojne druge jeftine letove.

Tražite li povoljan smještaj, provjerite cijene na našoj tražilici smještaja.