Objavljeno 18.12.18. 19:21

Ryanair uvodi još tri nove linije za Zadar

Ryanair nastavlja povećavati broj poveznica sa Zadrom.

Nakon što je krajem listopada Zadar povezao s još četiri njemačka odredišta, irski Ryanair najavio je još tri nove linije za Donatov grad. Radi se o zanimljivom proširenju ponude, s obzirom da se radi o gradovima u Poljskoj i Italiji, a to su države koje irski prijevoznik do sada nije povezivao sa Zadrom.

Točnije, uvode se poveznice s Krakovom, zračnom lukom Milano-Bergamo i Poznanom. Linije za Krakov i Poznan za sada su bez konkurencije, dok EasyJet Zadar povezuje s Milanom, ali sa zračnom lukom Malpensa.

Zadar - Krakov / od 03. 04. do 23. 10. 2019. / srijeda, nedjelja
Zadar - Milano / od 01. 04. do 25. 10. 2019. / ponedjeljak, petak
Zadar - Poznan / od 01. 04. do 17. 10. 2019. / ponedjeljak, četvrtak

Od Ryanairovih karata, upravo su letovi za Milano najjeftiniji i jednosmjerne se karte mogu pronaći od povoljnih 35 eura naviše. Nažalost, karte za Poljsku mnogo su skuplje i trenutačno najjeftinije jednosmjerne karte za Krakov i Poznan koštaju prilično visokih 99 eura.

U sljedećoj tablici navodimo primjere najjeftinijih karata za novouvedene poveznice. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete provjeriti i usporediti cijene na našoj tražilici letova. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata za odabranu relaciju.

U sljedećoj tablici navedeni su primjeri cijena povratnih karata.

U navedene cijene uključen je prijevoz jednog malog komada ručne prtljage, dok se veća ručna prtljaga i predana prtljaga dodatno plaćaju. Radi se o novim Ryanairovim pravilima za prtljagu, o kojima više možete doznati ovdje.

Poželite li unajmiti automobil kako biste bolje upoznali odabrano odredište i okolicu, u sljedećoj tablici možete vidjeti primjer cijena najma. Klik na naziv mjesta odvest će vas na zasebnu stranicu o najmu automobila u odabranoj lokaciji, na kojoj možete koristiti tražilicu i usporediti ponude brojnih ponuđača.

Ostale zračne poveznice za naše gradove možete pogledati na stranicama zračnih luka, nove linije u rubrici Zračne poveznice s Hrvatskom, a na popisu jeftinih aviokarata možete pronaći brojne druge jeftine letove.

Tražite li povoljan smještaj, provjerite cijene na našoj tražilici smještaja.