Objavljeno 23.12.18. 22:00

Ryanair uvodi letove između Zadra i Nizozemske

Niskotarifni prijevoznik nastavlja nizati nove linije za Zadar.

Nakon što je krajem listopada Zadar povezao s još četiri njemačka odredišta, a zatim najavio nove linije za gradove u Poljskoj i Italiji, Ryanair je uveo još jednu novu poveznicu sa Zadrom.

I ovaj se put radi o državi koju do sada nije povezivao s Donatovim gradom. Točnije, Zadar će dobiti liniju za Eindhoven, a na toj relaciji trenutačno ne leti niti jedan drugi prijevoznik.

Letovi za Eindhoven održavat će se ponedjeljkom i četvrtkom od 1. travnja do 24. listopada 2019. Karte su već u prodaji i mogu se pronaći od 50 eura naviše po smjeru, pa se povratne karte može 'složiti' za 100 eura.

U sljedećoj tablici navodimo primjere najjeftinijih karata za novouvedenu poveznicu. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete provjeriti i usporediti cijene na našoj tražilici letova. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata za odabranu relaciju.

U sljedećoj tablici navedeni su primjeri cijena povratnih karata.

U navedene cijene uključen je prijevoz jednog malog komada ručne prtljage, dok se veća ručna prtljaga i predana prtljaga dodatno plaćaju. Radi se o novim Ryanairovim pravilima za prtljagu, o kojima više možete doznati ovdje.

Poželite li unajmiti automobil kako biste bolje upoznali odabrano odredište i okolicu, u sljedećoj tablici možete vidjeti primjer cijena najma. Klik na naziv mjesta odvest će vas na zasebnu stranicu o najmu automobila u odabranoj lokaciji, na kojoj možete koristiti tražilicu i usporediti ponude brojnih ponuđača.

Ostale zračne poveznice za naše gradove možete pogledati na stranicama zračnih luka, nove linije u rubrici Zračne poveznice s Hrvatskom, a na popisu jeftinih aviokarata možete pronaći brojne druge jeftine letove.

Tražite li povoljan smještaj, provjerite cijene na našoj tražilici smještaja.