Objavljeno 03.02.20. 21:54

Ryanair uvodi letove Zadar - Budimpešta, karte dostupne već od 30-ak eura

Zadar dobiva još jednu novu zračnu poveznicu i to prilično zanimljivu.
Ryanairov zrakoplov Ryanairov zrakoplov

Najveći europski niskotarifni zračni prijevoznik, irski Ryanair, nastavlja uvoditi nove poveznice sa Zadrom. Nakon što su tijekom jeseni najavili nekoliko novih linija, a krajem 2019. godine i ponovno pretvaranje Zadra u svoju bazu, danas su otvorili prodaju karata za još jednu poveznicu.

Radi se o letovima za mađarsku Budimpeštu, čime Ryanair postaje prvi zračni prijevoznik koji izravno povezuje Donatov grad i Kraljicu Dunava. Letovi će se održavati od 2. srpnja do 27. rujna 2020. i to dva puta tjedno - četvrtkom i nedjeljom.

S obzirom da će Ryanairova grupacija iz Zadra letjeti i za Prag, Beč, Gdanjsk, Krakov, Poznan i Wroclaw, može se zaključiti da će sjeverna Dalmacija i srednja Europa biti odlično povezane povoljnim letovima. Također vrijedi istaknuti da je ovo već druga linija Hrvatska - Budimpešta uvedena u kratko vrijeme, jer je poljski LOT nedavno s mađarskom prijestolnicom povezao Dubrovnik.

Cijene karata

Kao što smo već spomenuli, karte su već u prodaji te u sljedećim tablicama navodimo primjere najjeftinijih karata za novouvedenu poveznicu. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete provjeriti i usporediti cijene na našoj tražilici letova. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata za odabranu relaciju.

Povratne karte

U sljedećoj tablici navedeni su primjeri cijena povratnih karata. Cijena ovisi o trajanju boravka, a mi smo za navedene primjere odredili maksimalno trajanje boravka od deset dana.

Najam automobila

Poželite li unajmiti automobil, u sljedećoj tablici možete vidjeti primjere cijena najma. Klik na naziv mjesta odvest će vas na zasebnu stranicu o najmu automobila u odabranoj lokaciji, na kojoj možete koristiti tražilicu i usporediti ponude brojnih ponuđača.

Ostale zračne poveznice za naše gradove možete pogledati na stranicama zračnih luka, nove linije u rubrici Nove zračne poveznice s Hrvatskom, a na popisu jeftinih aviokarata možete pronaći brojne druge jeftine letove.

Tražite li povoljan smještaj, provjerite cijene na našoj tražilici smještaja.