Objavljeno 08.12.16. 11:31

Ryanair uvodi liniju Zadar - Bristol, karte već od 25 eura

Zadar će dobiti još jednu novu Ryanairovu liniju.
Ryanairovi zrakoplovi Ryanairovi zrakoplovi

Najveći europski niskotarifni zračni prijevoznik, irski Ryanair, najavio je još jednu novu liniju za svoju bazu u Zadru. Radi se o poveznici Zadar - Bristol, na kojoj će se letjeti od 28. ožujka do 28. listopada 2017. i to dva puta tjedno - utorkom i subotom.

Ryanair je tijekom 2016. godine Zadar povezivao s 13 odredišta, no u međuvremenu su najavljeni ukidanje linije za Oslo te uvođenje linija za Glasgow i Kopenhagen, pa je uvođenjem linije za jugozapadnu Englesku broj poveznica sa zadarskom bazom narastao na 15.

Letovi su trenutačno prilično povoljni te se jednosmjerne karte mogu kupiti već od 24,99 eura. U sljedećoj tablici navodimo primjere najjeftinijih karata za novouvedenu poveznicu. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete provjeriti i usporediti cijene na našoj tražilici letova. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata za odabranu relaciju.

U navedene cijene uključen je prijevoz jednog velikog komada ručne prtljage, težine do 10 kilograma te jednog manjeg komada ručne prtljage. Predana prtljaga dodatno se plaća. Sve detalje o prtljazi pročitajte u članku Prtljaga na Ryanairovim letovima: ograničenja i cijene.