Objavljeno 20.12.17. 10:06

Ryanair uvodi novu liniju između Zadra i Njemačke

Ryanairova hrvatska baza dobiva novu niskotarifnu liniju.
Ryanairov zrakoplov Ryanairov zrakoplov

Najveći europski niskotarifni zračni prijevoznik, irski Ryanair, najavio je još jednu novu liniju za svoju bazu u Zadru. Radi se o poveznici Zadar - Bremen, na kojoj će se letjeti od 2. srpnja do 31. kolovoza 2018. i to dva puta tjedno - ponedjeljkom i petkom.

Broj Ryanairovih poveznica sa Zadrom za koje je moguće kupiti karte za letove u 2018. tako je porastao na 13, dok linije Zadar - Bristol, Zadar - Glasgow i Zadar - Kopenhagen, na kojima se letjelo ove godine, za sada nisu u prodaji.

Jednosmjerne karte za letove na liniji Zadar - Bremen mogu se kupiti od 38 eura naviše, što je relativno skupo u odnosu na cijene na koje smo naviknuli od Ryanaira, no treba uzeti u obzir da se ipak radi o letovima na samom vrhuncu sezone. U sljedećoj tablici navodimo primjere najjeftinijih karata za novouvedenu poveznicu. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete provjeriti i usporediti cijene na našoj tražilici letova. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata za odabranu relaciju.

U navedene cijene uključen je prijevoz jednog velikog komada ručne prtljage, težine do 10 kilograma te jednog manjeg komada ručne prtljage. Predana prtljaga dodatno se plaća. Sve detalje o prtljazi pročitajte u članku Prtljaga na Ryanairovim letovima: ograničenja i cijene.

Ostale zračne poveznice za naše gradove možete pogledati na stranicama zračnih luka, nove linije u rubrici Zračne poveznice s Hrvatskom, a na popisu jeftinih aviokarata možete pronaći brojne druge jeftine letove.

Tražite li povoljan smještaj, usporedite cijene stotina tisuća smještajnih objekata na našoj tražilici smještaja.