Objavljeno 16.10.19. 08:47

Ryanair uvodi novu poveznicu između Rijeke i Njemačke

Rijeka će dobiti još jednu poveznicu s Njemačkom.

Najveći europski niskotarifni zračni prijevoznik, irski Ryanair, najavio je novu liniju za Rijeku. Radi se o poveznici Rijeka - Frankfurt Hahn, na kojoj će letjeti od 4. travnja do 10. listopada 2020. i to jednom tjedno - subotom. Let traje sat i pol.

Ryanair je tijekom ovogodišnje ljetne sezone Rijeku (Krk) povezivao sa središnjom frankfurtskom zračnom lukom (FRA), od središta grada udaljenom 20-ak minuta vožnje, te su na toj liniji preostala još dva leta - 19. i 26. listopada 2019. No, zanimljivo je da su za 2020. godinu već otvorene rezervacije za sve Ryanairove ovogodišnje poveznice s Rijekom, osim navedene linije za središte Frankfurta, pa je moguće da će iduće godine Rijeka biti povezana isključivo sa zračnom lukom Hahn, od središta Frankfurta udaljenom oko sat i pol vožnje.

Osim poveznice s Rijekom, Ryanair je za Hahn uveo još nekoliko linija, pa će tu zračnu luku tako ubuduće povezivati s marokanskim Agadirom, grčkim Argostolijem i talijanskom Venecijom.

Cijene karata

Karte su već u prodaji te u sljedećim tablicama navodimo primjere najjeftinijih karata za novouvedenu poveznicu. Cijene se uglavnom kreću od 40-ak eura naviše po smjeru, što je više od iznosa koji se obično očekuju od Ryanaira.

Klikom na cijene označene zelenom bojom možete provjeriti i usporediti cijene na našoj tražilici letova. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata za odabranu relaciju.

U sljedećoj tablici navedeni su primjeri cijena povratnih karata. Cijena ovisi o trajanju boravka, a mi smo za navedene primjere odredili maksimalno trajanje boravka od sedam dana.

Smještaj

U sljedećoj su tablici navedeni datumi koji se nalaze u prethodnoj tablici za povratne karte, pa na jednostavan način klikom na 'Cijene' možete provjeriti cijene smještaja za odabrano odredište i zadano vrijeme boravka.

Poželite li unajmiti automobil, u sljedećoj tablici možete vidjeti primjere cijena najma. Klik na naziv mjesta odvest će vas na zasebnu stranicu o najmu automobila u odabranoj lokaciji, na kojoj možete koristiti tražilicu i usporediti ponude brojnih ponuđača.

Ostale zračne poveznice za naše gradove možete pogledati na stranicama zračnih luka, nove linije u rubrici Nove zračne poveznice s Hrvatskom, a na popisu jeftinih aviokarata možete pronaći brojne druge jeftine letove.

Tražite li povoljan smještaj, provjerite cijene na našoj tražilici smještaja.