Objavljeno 21.11.13. 16:11

Ryanair uvodi poveznicu Osijek - London!

Irski Ryanair, najjeftiniji europski zračni prijevoznik, objavio je odličnu vijest za sve putnike koji gravitiraju istočnoj Hrvatskoj i njenom središtu, Osijeku.
London London

Podsjetimo, Ryanair je neko vrijeme povezivao Osijek s Frankfurtom, no ta je linija ubrzo ukinuta. Nažalost, nije to bila jedino ukidanje, pa se neko vrijeme čak spominjala mogućnost zatvaranja ZL Osijek.

Srećom, došli su bolji dani te nakon nedavnog uvođenja linije za Zagreb možemo objaviti još jednu sretnu vijest, a to je Ryanairovo otvaranje linije Osijek - London!

Osijek će s Engleskom biti povezan od travnja 2014. godine, a koristit će se zračna luka Stansted. S upraviteljima Stansteda Ryanair je nedavno sklopio ugovor o unaprjeđenju partnerstva, pa je i ova linija zapravo dio ispunjenja tog ugovora.

Više detalja o voznom redu trenutačno nije poznato, a nije moguće rezervirati ni karte. No, imajući na umu Ryanairove niske cijene karata, za očekivati je da će se i za ovu liniju karte na akcijama moći kupiti već za 15-30 eura po jednom smjeru, što je zaista sjajna novost. Naknadna obavijest: Ryanair će između Osijeka i Londona letjeti dva puta tjedno, ponedjeljkom i petkom, u razdoblju od 31. ožujka do 24. listopada 2014. godine. Jednosmjerne karte koštaju od 27,99 eura naviše.

Dodajmo da osim poveznice s Osijekom, Ryanair uvodi još 11 novih linija iz Stansteda i to za Basel, Bordeaux, Brive, Bukurešt, Comiso, Dortmund, Lisabon, Podgoricu, Prag, Rabat i Skellefteu.