Objavljeno 26.09.19. 18:10

Ryanair uvodi svoju prvu poveznicu između Hrvatske i Austrije

Najavljena je nova zanimljiva linija za Dubrovnik.

Najveći europski niskotarifni zračni prijevoznik, irski Ryanair, najavio je novu liniju za najjužniju hrvatsku zračnu luku, onu u Dubrovniku. Radi se o poveznici Dubrovnik - Beč, na kojoj će preko svoje podružnice Laudamotion letjeti od 29. ožujka do kraja listopada 2020. i to dva puta tjedno - četvrtkom i nedjeljom. Let traje oko sat i pol.

Ulaskom na liniju Dubrovnik - Beč, Ryanair se pridružuje Austrian Airlinesu i Croatia Airlinesu, koji na toj liniji prometuje u suradnji s Austrijancima. Osim austrijske nacionalne aviokompanije, ove je sezone na relaciji Dubrovnik - Beč letio i IAG-ov Level, no taj prijevoznik trenutačno ne prodaje karte za navedenu liniju za 2020. godinu.

Kako je Ryanair za Dubrovnik počeo letjeti ove godine te ga je povezivao samo s Dublinom, tako će poveznica s austrijskom prijestolnicom biti druga linija irskog avioprijevoznika za Dubrovnik.

Cijene karata

Karte su već u prodaji te u sljedećim tablicama navodimo primjere najjeftinijih karata za novouvedenu poveznicu. Cijene su trenutačno više od onih koje se obično očekuju od Ryanaira te se uglavnom kreću od 40-ak eura naviše po smjeru

Klikom na cijene označene zelenom bojom možete provjeriti i usporediti cijene na našoj tražilici letova. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata za odabranu relaciju.

Iznad navedene jednosmjerne karte možete kombinirati u povratne karte te u sljedećoj tablici navodimo primjere najpovoljnijih povratnih karata. Cijena ovisi o trajanju boravka, a mi smo za navedene primjere odredili maksimalno trajanje boravka od 10 dana.

Smještaj

U sljedećoj su tablici navedeni datumi koji se nalaze u prethodnoj tablici za povratne karte, pa na jednostavan način klikom na 'Cijene' možete provjeriti cijene smještaja za odabrano odredište i zadano vrijeme boravka.

Poželite li unajmiti automobil, u sljedećoj tablici možete vidjeti primjere cijena najma. Klik na naziv mjesta odvest će vas na zasebnu stranicu o najmu automobila u odabranoj lokaciji, na kojoj možete koristiti tražilicu i usporediti ponude brojnih ponuđača.

Ostale zračne poveznice za naše gradove možete pogledati na stranicama zračnih luka, nove linije u rubrici Nove zračne poveznice s Hrvatskom, a na popisu jeftinih aviokarata možete pronaći brojne druge jeftine letove.

Tražite li povoljan smještaj, provjerite cijene na našoj tražilici smještaja.