Objavljeno 26.09.18. 16:26

Ryanair uvodi svoju prvu poveznicu između Hrvatske i Praga!

Ryanairova hrvatska baza dobiva novu atraktivnu liniju.
Ryanairov zrakoplov Ryanairov zrakoplov

Najveći europski niskotarifni zračni prijevoznik, irski Ryanair, najavio je novu liniju za svoju bazu u Zadru. Radi se o poveznici Zadar - Prag, na kojoj će se letjeti od 3. travnja do 26. listopada 2019. i to dva puta tjedno - srijedom i subotom.

Dio je to velikog širenja Ryanairove mreže u Pragu, koji će dobiti čak 15 novih linija i to za Amman, Bari, Billund, Bournemouth, Kopenhagen, Göteborg, Marrakech, Marseille, Pariz, Pescaru, Pisu, Rigu, Stockholm, Veneciju i Zadar. Time ukupan broj Ryanairovih poveznica s češkom prijestolnicom raste na 30 te se na njima očekuje više od dva milijuna putnika.

Jednosmjerne karte za letove na liniji Zadar - Prag mogu se kupiti od 43 eura naviše, što je relativno skupo u odnosu na cijene na koje smo naviknuli od Ryanaira, no treba vidjeti hoće li ih se moći kupiti i po nešto nižim cijenama u sklopu Ryanairovih akcija. U sljedećoj tablici navodimo primjere najjeftinijih karata za novouvedenu poveznicu. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete provjeriti i usporediti cijene na našoj tražilici letova. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata za odabranu relaciju.

U navedene cijene uključen je prijevoz jednog malog komada ručne prtljage, dok se veća ručna prtljaga i predana prtljaga dodatno plaćaju. Radi se o novim Ryanairovim pravilima za prtljagu, o kojima više možete doznati ovdje.

U sljedećoj tablici navedeni su primjeri cijena povratnih karata.

Ostale zračne poveznice za naše gradove možete pogledati na stranicama zračnih luka, nove linije u rubrici Zračne poveznice s Hrvatskom, a na popisu jeftinih aviokarata možete pronaći brojne druge jeftine letove.

Tražite li povoljan smještaj, provjerite cijene na našoj tražilici smještaja.