Objavljeno 13.09.17. 18:48

Ryanair uvodi tri nove linije za Hrvatsku

Niskotarifni prijevoznik najavio je tri nove linije za Lijepu Našu.
Ryanairov zrakoplov Ryanairov zrakoplov

Najveći europski niskotarifni zračni prijevoznik, irski Ryanair, najavio je značajno širenje svoga poslovanja u glavnoj frankfurtskoj zračnoj luci (ZL Frankfurt na Majni - FRA). Točnije, irska aviokompanija za njemački grad uvodi čak 34 nove zračne linije, među kojima su i tri poveznice s Hrvatskom.

Tako će od iduće godine s Frankfurtom izravno biti povezani Pula, Rijeka i Zadar, pri čemu je zanimljivo da će i Zadar i Pula zadržati postojeće Ryanairove poveznice sa zračnom lukom Frankfurt Hahn. Na svim novim linijama letjet će se od kraja ožujka 2018. i to po dva puta tjedno - iz Pule i Zadra ponedjeljkom i petkom, a iz Rijeke utorkom i subotom.

Najjeftinije karte za tri navedene linije nešto su skuplje od najjeftinijih karata za većinu drugih Ryanairovih linija, što je posljedica toga da se radi o poveznicama s glavnom gradskom zračnom lukom, dok je velik dio dosadašnjih linija povezivao hrvatske zračne luke sa sporednim aerodromima.

Jednosmjerne karte tako se trenutačno mogu kupiti već od 29,99 eura. U sljedećoj tablici navodimo primjere najjeftinijih karata za novouvedene poveznice. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete provjeriti i usporediti cijene na našoj tražilici letova. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata za odabranu relaciju.

U navedene cijene uključen je prijevoz jednog velikog komada ručne prtljage, težine do 10 kilograma te jednog manjeg komada ručne prtljage. Predana prtljaga dodatno se plaća. Sve detalje o prtljazi pročitajte u članku Prtljaga na Ryanairovim letovima: ograničenja i cijene.

Ostale povoljne karte za letove na poveznicama s Hrvatskom možete vidjeti na velikom popisu i tražilici jeftinih letova.