Objavljeno 26.03.22. 19:56

S kojim će gradovima i po kojim cijenama Osijek ove sezone biti povezan zračnim linijama?

Pogledajte s kojim će sve gradovima i po kojim cijenama Osijek ove sezone biti povezan zračnim putem.

Ovaj vikend donosi nam početak ljetne sezone letenja, što je dobra prilika za provjeru stanja u zračnoj luci Osijek. Prema sadašnjim planovima, linije za najveći grad u istočnoj Hrvatskoj održavat će dva domaća prijevoznika - Croatia Airlines i Trade Air.

Ukupno se radi o šest linija, od čega je pet domaćih i jedna međunarodna. Tako će se iz Osijeka izravno moći u Dubrovnik, Pulu, Rijeku, Split i Zagreb, ali i njemački München. Linije za Dubrovnik, Split i München održava Croatia Airlines, dok će na preostalim poveznicama putnike prevoziti Trade Air.

Zračne poveznice s Osijekom u 2022. godini
LinijaRazdobljePrijevoznikDani
Osijek - Dubrovnikod 07. 04. 2022.CAsri/čet
Osijek - Splitod 08. 04. 2022.CApet
Osijek - ZagrebcjelogodišnjaTrade Airpon, sri, pet
Osijek - PulacjelogodišnjaTrade Airpon, pet
Osijek - RijekacjelogodišnjaTrade Airuto, čet
Osijek - Münchenod 02. 05. 2022.CApon, pet

Cijene karata

Provjerili smo kako se trenutačno kreću cijene te su u sljedećoj tablici navedeni primjeri najjeftinijih Croatia Airlinesovih i Trade Airovih povratnih karata za letove iz Osijeka za sva navedena odredišta. Napominjemo da Trade Air trenutačno prodaje karte samo za letove do kraja travnja, s obzirom da još nisu objavljeni rezultati natječaja programa namijenjenog očuvanju prometne povezanosti RH u domaćem linijskom zračnom prometu.

Klikom na cijene označene zelenom bojom možete provjeriti i usporediti cijene na našoj tražilici letova. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata.

Kao i inače kod ovakvih ponuda, navedene cijene vrijede u vrijeme objave članka i mogu se promijeniti u bilo kojem trenutku.

U cijenu najjeftinije tarife Croatia Airlinesa uključena je ručna prtljaga, dok se predana prtljaga dodatno plaća. Sve detalje možete vidjeti u zasebnom članku. Trade Air u najjeftiniju tarifu uključuje ručnu prtljagu do 5 kg i predanu prtljagu do 13 kg.

Ostale zračne poveznice za naše gradove možete pogledati na stranicama zračnih luka, a na popisu jeftinih aviokarata možete pronaći brojne druge jeftine letove.

Tražite li povoljan smještaj, provjerite cijene na našoj tražilici smještaja.

Cijene i raspoloživost Croatia Airlinesovih letova možete provjeriti na službenim stranicama.