Objavljeno 31.10.11. 19:54

SAS od proljeća 2012. uvodi nove zrakoplovne linije prema Hrvatskoj

Kao što smo nedavno najavili na našem forumu, skandinavski zračni prijevoznik SAS od ljetnog reda letenja u 2012. godini uvodi pet novih linija prema Hrvatskoj.
Zrakoplov Zrakoplov

Radi se o sljedećim linijama:

1. Stockholm - Dubrovnik (od 25. ožujka 2012., dva do tri leta tjedno i to utorkom, četvrtkom i nedjeljom),

2. Kopenhagen - Split (31. ožujka, jedan do tri leta tjedno - ponedjeljkom, četvrtkom i subotom),

3. Bergen - Split (25. lipanj, jednom tjedno - ponedjeljkom),

4. Stavanger - Split (25. lipanj, jednom tjedno - ponedjeljkom) te

5. Kopenhagen - Dubrovnik (4. srpanj, dva leta tjedno i to srijedom i nedjeljom).

Osim SAS-a, sa sjevera Europe, točnije iz Helsinkija prema Dubrovniku, letjet će i Finnair, a prvi zrakoplov polijeće 2. travnja, uz tri leta tjedno - ponedjeljkom, srijedom i subotom.

Prema Dubrovniku će od početka lipnja do početka listopada 2012. svake subote letjeti i Jet2 na liniji prema Newcastleu, što je peta linija ovog britanskog prijevoznika do samog juga Hrvatske.

Croatia Airlines će od 1. svibnja iduće godine svakog utorka, do kraja ljetnog reda letenja, povezivati Zadar s Parizom, točnije sa zračnom lukom Charles de Gaulle.

Eurowings, njemački regionalni prijevoznik, povezivat će pak Zadar i Düsseldorf od 26. svibnja do 22. rujna svake subote.

Uz sve nove linije, brojni prijevoznici su najavili pojačan red letenja prema hrvatskim zračnim lukama za ljeto 2012. godine, pa će tako više letova ostvarivati već spomenuti SAS i Jet2, ali i Norwegian, Condor te Smartwings.

Cijene i raspoloživost Croatia Airlinesovih letova možete provjeriti na službenim stranicama.