Objavljeno 20.10.17. 10:44

SAS uvodi tri nove poveznice između Hrvatske i Norveške

SAS je najavio brojne nove linije, među kojima su i tri za Lijepu Našu.
Zrakoplov Zrakoplov

Nakon što je nedavno najavio liniju Split - Aarhus, skandinavski zračni prijevoznik SAS svojoj ponudi poveznica s Hrvatskom dodao je još tri linije - jednu za Split i dvije za Pulu.

Nova linija za Split povezat će naš najveći obalni grad s norveškim Trondheimom. Letovi će se održavati u razdoblju od 29. lipnja do 10. kolovoza 2018. dva puta tjedno.

Pula će, pak, dobiti poveznice s Bergenom i Stavangerom. Linija za Bergen održavat će se od 4. srpnja do 1. kolovoza 2018. jednom tjedno, a za Stavanger od 23. lipnja do 4. kolovoza, također jednom tjedno.

Nažalost, cijene su visoke, pa najjeftinije povratne karte trenutačno koštaju 186-270 eura, a čak i te cijene dostupne su samo za duge boravke. U sljedećoj tablici donosimo primjere najjeftinijih povratnih karata. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete provjeriti i usporediti cijene na našoj tražilici letova. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata za odabranu relaciju.

Najavljene linije dio su proširenja mreže kojim je uvedeno 27 novih linija za brojne države, kao i šest potpuno novih odredišta u SAS-ovoj mreži. Ukupni kapacitet na svim SAS-ovim letovima za Hrvatsku iduće godine porast će za 60.000 putnika.

Ostale zračne poveznice za naše gradove možete pogledati na stranicama zračnih luka, nove linije u rubrici Zračne poveznice s Hrvatskom, a na popisu jeftinih aviokarata možete pronaći brojne jeftine letove.

Tražite li povoljan smještaj, usporedite cijene stotina tisuća smještajnih objekata na našoj tražilici smještaja.