Published 20. 10. 2017. - 10:44

SAS uvodi tri nove poveznice između Hrvatske i Norveške

SAS je najavio brojne nove linije, među kojima su i tri za Lijepu Našu.
Zrakoplov Zrakoplov

Nakon što je nedavno najavio liniju Split - Aarhus, skandinavski zračni prijevoznik SAS svojoj ponudi poveznica s Hrvatskom dodao je još tri linije - jednu za Split i dvije za Pulu.

Nova linija za Split povezat će naš najveći obalni grad s norveškim Trondheimom. Letovi će se održavati u razdoblju od 29. lipnja do 10. kolovoza 2018. dva puta tjedno.

Pula će, pak, dobiti poveznice s Bergenom i Stavangerom. Linija za Bergen održavat će se od 4. srpnja do 1. kolovoza 2018. jednom tjedno, a za Stavanger od 23. lipnja do 4. kolovoza, također jednom tjedno.

Nažalost, cijene su visoke, pa najjeftinije povratne karte trenutačno koštaju 186-270 eura, a čak i te cijene dostupne su samo za duge boravke. U sljedećoj tablici donosimo primjere najjeftinijih povratnih karata. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete provjeriti i usporediti cijene na našoj tražilici letova. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata za odabranu relaciju.

Najavljene linije dio su proširenja mreže kojim je uvedeno 27 novih linija za brojne države, kao i šest potpuno novih odredišta u SAS-ovoj mreži. Ukupni kapacitet na svim SAS-ovim letovima za Hrvatsku iduće godine porast će za 60.000 putnika.

Ostale zračne poveznice za naše gradove možete pogledati na stranicama zračnih luka, nove linije u rubrici Zračne poveznice s Hrvatskom, a na popisu jeftinih aviokarata možete pronaći brojne jeftine letove.

Tražite li povoljan smještaj, usporedite cijene stotina tisuća smještajnih objekata na našoj tražilici smještaja.

Komentari

Imate li pitanje ili komentar vezano uz tekst? Članke možete komentirati i bez registracije - kliknite na polje za ostavljanje komentara i, nakon što odaberete ime, stavite kvačicu na 'Komentiraj kao gost'.