Objavljeno 19.10.18. 11:43

Split dobiva izravne letove za Kanadu, krenula prodaja karata

Kanadski prijevoznik iduće će godine održavati dvije izravne poveznice između Toronta i Hrvatske.
Zrakoplov Zrakoplov

Kanadski zračni prijevoznik Air Transat najavio je uvođenje nove poveznice s Hrvatskom, što će im biti druga linija za Lijepu Našu. Radi se o poveznici Split - Toronto, koju pridružuju svojoj postojećoj liniji Zagreb - Toronto.

Letovi će se održavati jednom tjedno u razdoblju od 20. lipnja do 13. rujna 2019., pri čemu će se iz Splita polijetati petkom, a iz Toronta četvrtkom. Let iz Splita traje 9 sati i 30 minuta, a iz Toronta 8 sati i 45 minuta. Air Transat za navedenu liniju koristit će zrakoplove Airbus A330-200, koji u njihovoj konfiguraciji imaju 345 mjesta.

Krenula je i prodaja za najavljenu liniju te smo provjerili kako se kreću cijene povratnih karata. U sljedećoj tablici navedeni su primjeri najjeftinijih povratnih karata koje smo pronašli za letove Split - Toronto. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete provjeriti i usporediti cijene na tražilici letova. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata.

U cijenu najjeftinije tarife - Eco Budget - uključeni su osnovni porezi i naknade te ručna prtljaga teška do 10 kg i dimenzija do 51 x 40 x 23 cm, a dopušteno je ponijeti i dodatni komad ručne prtljage, npr. ručnu torbicu ili torbicu za fotoaparat. Predana prtljaga dodatno se plaća i to 45 EUR za jedan kofer ili torbu teške do 23 kilograma. S obzirom na cijenu predane prtljage, bolja je opcija tarifa 'Eco Standard', koja za nižu cijenu - dodatnih 40 eura po smjeru - donosi besplatnu predanu prtljagu i odabir sjedala.

Ostale zračne poveznice za naše gradove možete pogledati na stranicama zračnih luka, nove linije u rubrici Zračne poveznice s Hrvatskom, a na popisu jeftinih aviokarata možete pronaći brojne druge jeftine letove.

Tražite li povoljan smještaj, usporedite cijene na našoj tražilici smještaja.