Published 09. 10. 2017. - 13:45

Split dobiva izravnu poveznicu s danskim Aarhusom

SAS će Split povezati s drugim po veličini danskim gradom.
Zrakoplov Zrakoplov

Skandinavski zračni prijevoznik SAS svojoj bogatoj ponudi linija za Split pridružio je još jedno odredište - Aarhus, drugi grad po veličini u Danskoj. Dio je to proširenja SAS-ove mreže u Aarhusu te su istodobno najavljene linije za Split, Mallorcu, München, Oslo i Stockholm.

Letovi za Split kreću 24. lipnja 2018. i održavat će se do 12. kolovoza 2018. Predviđena su dva leta tjedno - petkom i nedjeljom - za koje će se koristiti zrakoplovi Airbus A320.

Nažalost, cijene su visoke, pa najjeftinije povratne karte trenutačno koštaju oko 270 eura, a čak i te cijene dostupne su samo za duge boravke. U sljedećoj tablici donosimo dva primjera najjeftinijih povratnih karata. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete otvoriti stranicu s usporedbom cijena, a klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o liniji Split - Aarhus, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata za odabranu relaciju.

Ostale zračne poveznice za naše gradove možete pogledati na stranicama zračnih luka, nove linije u rubrici Zračne poveznice s Hrvatskom, a na popisu jeftinih aviokarata možete pronaći brojne jeftine letove.

Tražite li povoljan smještaj, usporedite cijene stotina tisuća smještajnih objekata na našoj tražilici smještaja.

Komentari

Imate li pitanje ili komentar vezano uz tekst? Članke možete komentirati i bez registracije - kliknite na polje za ostavljanje komentara i, nakon što odaberete ime, stavite kvačicu na 'Komentiraj kao gost'.