Objavljeno 09.10.17. 13:45

Split dobiva izravnu poveznicu s danskim Aarhusom

SAS će Split povezati s drugim po veličini danskim gradom.
Zrakoplov Zrakoplov

Skandinavski zračni prijevoznik SAS svojoj bogatoj ponudi linija za Split pridružio je još jedno odredište - Aarhus, drugi grad po veličini u Danskoj. Dio je to proširenja SAS-ove mreže u Aarhusu te su istodobno najavljene linije za Split, Mallorcu, München, Oslo i Stockholm.

Letovi za Split kreću 24. lipnja 2018. i održavat će se do 12. kolovoza 2018. Predviđena su dva leta tjedno - petkom i nedjeljom - za koje će se koristiti zrakoplovi Airbus A320.

Nažalost, cijene su visoke, pa najjeftinije povratne karte trenutačno koštaju oko 270 eura, a čak i te cijene dostupne su samo za duge boravke. U sljedećoj tablici donosimo dva primjera najjeftinijih povratnih karata. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete otvoriti stranicu s usporedbom cijena, a klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o liniji Split - Aarhus, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata za odabranu relaciju.

Ostale zračne poveznice za naše gradove možete pogledati na stranicama zračnih luka, nove linije u rubrici Zračne poveznice s Hrvatskom, a na popisu jeftinih aviokarata možete pronaći brojne jeftine letove.

Tražite li povoljan smještaj, usporedite cijene stotina tisuća smještajnih objekata na našoj tražilici smještaja.