Objavljeno 31.10.19. 09:26

Split dobiva još jednu niskotarifnu poveznicu s Italijom: karte već od 9 €!

Sve je bogatija mreža zračnih poveznica između Hrvatske i Italije.
Apulija Apulija

Španjolski niskotarifni zračni prijevoznik Volotea neumorno nastavlja uvoditi nove linije za Hrvatsku. Nakon što su uvedene poveznica Split - Atena, Dubrovnik - Toulouse i Dubrovnik - Palermo (Sicilija), najavljena je još jedna linija za Split.

Ovaj put radi se o liniji za južnu talijansku regiju Apuliju, odnosno poveznici Split - Bari, na kojoj će Volotea letjeti od 8. srpnja do 26. kolovoza 2020. i to jednom tjedno - srijedom. Kao i kod drugih novouvedenih Voloteinih linija, karte je na početku prodaje moguće pronaći već od 9,00 eura po smjeru.

Volotea otprije Bari povezuje s Dubrovnikom, pa joj je Split drugi hrvatski grad kojeg povezuje sa središtem pokrajine Apulija. Inače, radi se o turistički zanimljivom i još uvijek, u usporedbi s ostatkom Italije, pomalo neotkrivenom području. U Apuliji vrijedi posjetiti mnoga mjesta, poput predivnog Leccea, kojeg ponekad nazivaju i Firencom talijanskog juga, slikovitog Gargana ili nadaleko poznatog Alberobella i njegovih kućica sa stožastim krovovima (trulli).

Zanimljivo je da je uvođenjem ove linije Volotea praktički izjednačila mrežu odredišta dostupnih iz Splita i Dubrovnika. Naime, trenutačno se za iduću sezonu prodaju karte za deset poveznica s oba grada, pri čemu se i iz Dubrovnika i iz Splita može putovati u njih devet: Atenu, Bari, Bordeaux, Lyon, Marseille, Nantes, Palermo, Toulouse i Veneciju. Jedina razlika trenutačno ostaju Nica, u koju lete samo iz Splita i Strasbourg, kojeg povezuju samo s Dubrovnikom.

Cijene karata

U sljedećoj tablici donosimo primjere najjeftinijih Voloteinih karata za novouvedenu liniju Split - Bari, ali i za relaciju Dubrovnik - Bari. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete provjeriti i usporediti cijene na našoj tražilici letova. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata za odabranu relaciju. Kao i inače kod ovakvih ponuda, navedene cijene vrijede u vrijeme objave članka i mogu se promijeniti u bilo kojem trenutku.

U sljedećoj tablici navedeni su primjeri povoljnih povratnih karata.

U navedene cijene uključeni su porezi i ostala davanja te ručna prtljaga mase do 10 kilograma. Za predanu prtljagu potrebno je nadoplatiti od 9,00 eura naviše po smjeru. U cijenu je uključena administrativna naknada.

Smještaj

U sljedećoj su tablici navedeni datumi koji se nalaze u prethodnoj tablici za povratne karte, pa na jednostavan način klikom na 'Cijene' možete provjeriti cijene smještaja za odabrano odredište i zadano vrijeme boravka.

Namjeravate li u odredištu unajmiti automobil, u sljedećoj tablici možete vidjeti primjere povoljnih cijena rent-a-cara. Klik na naziv mjesta odvest će vas na zasebnu stranicu o najmu automobila u odabranoj lokaciji, na kojoj možete koristiti tražilicu i usporediti ponude brojnih ponuđača.

Ostale zračne poveznice za naše gradove možete pogledati na stranicama zračnih luka, nove linije u rubrici Nove zračne poveznice s Hrvatskom, a na popisu jeftinih aviokarata možete pronaći brojne druge jeftine letove.

Tražite li povoljan smještaj, usporedite cijene stotina tisuća smještajnih objekata na našoj tražilici smještaja.

Cijene i raspoloživost Voloteinih letova možete provjeriti na www.volotea.com.