Objavljeno 09.10.19. 10:23

Split dobiva niskotarifne letove za Atenu, karte dostupne već od 9 €!

Split će niskotarifnim letovima biti povezan s još jednim zanimljivim odredištem i to po sjajnim cijenama.

Španjolska Volotea (www) jedan je od najaktivnijih niskotarifnih zračnih prijevoznika na hrvatskom tržištu te je za Lijepu Našu ove godine održavala čak 21 poveznicu sa Splitom, Dubrovnikom, Rijekom i Pulom.

Kako je jesen razdoblje u kojem Volotea obično uvede poneku novu liniju za hrvatske zračne luke, tako nam je stigla i prva ovogodišnja novost i to vrlo zanimljiva. Naime, Španjolci će letjeti između Splita i Atene i to već od 9,00 eura po smjeru!

Točnije, Volotea će iduće godine letjeti na liniji Split - Atena dva puta tjedno - srijedom i nedjeljom - od 19. travnja do 30. kolovoza 2020. Kao što smo spomenuli, karte su već u prodaji i mogu se kupiti od 9,00 eura po smjeru.

Ovo je već druga niskotarifna poveznica između Hrvatske i Atene koju Volotea uvodi, s obzirom da od ove godine leti između Atene i Dubrovnika i to upravo od 9,00 eura po smjeru.

Cijene karata

U sljedećoj tablici donosimo primjere najjeftinijih Voloteinih karata za letove Split - Atena. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete provjeriti i usporediti cijene na našoj tražilici letova. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata za odabranu relaciju. Kao i inače kod ovakvih ponuda, navedene cijene vrijede u vrijeme objave članka i mogu se promijeniti u bilo kojem trenutku.

U sljedećoj tablici navedeni su primjeri povoljnih povratnih karata.

U navedene cijene uključeni su porezi i ostala davanja te ručna prtljaga mase do 10 kilograma. Za predanu prtljagu potrebno je nadoplatiti od 9,00 eura naviše po smjeru. U cijenu je uključena administrativna naknada.

Namjeravate li u odredištu unajmiti automobil, u sljedećoj tablici možete vidjeti primjere povoljnih cijena rent-a-cara. Klik na naziv mjesta odvest će vas na zasebnu stranicu o najmu automobila u odabranoj lokaciji, na kojoj možete koristiti tražilicu i usporediti ponude brojnih ponuđača.

Ostale zračne poveznice za naše gradove možete pogledati na stranicama zračnih luka, nove linije u rubrici Nove zračne poveznice s Hrvatskom, a na popisu jeftinih aviokarata možete pronaći brojne druge jeftine letove.

Tražite li povoljan smještaj, usporedite cijene stotina tisuća smještajnih objekata na našoj tražilici smještaja.

Cijene i raspoloživost Voloteinih letova možete provjeriti na www.volotea.com.