Objavljeno 07.11.17. 12:42

Split dobiva niskotarifnu liniju za Azurnu obalu: karte dostupne već od 9,00 eura!

Hrvatska će dobiti novu niskotarifnu zračnu poveznicu s popularnim francuskim odredištem.
Azurna obala Azurna obala

Nakon kratke stanke, španjolska Volotea nastavlja s najavama novih linija za Hrvatsku. Split je prvo dobio liniju za Palermo, zatim Pula za francuski Nantes, nakon toga je Volotea Milano/Bergamo povezala sa Splitom i Dubrovnikom, Dubrovnik je povezan s Barijem, a sada je opet došao red na Split.

Najveći hrvatski obalni grad tako će dobiti niskotarifnu poveznicu s francuskom Azurnom obalom, odnosno Nicom. Na navedenoj će liniji Volotea letjeti od 22. travnja do 7. listopada 2018. jednom tjedno - nedjeljom. Kao i kod drugih novouvedenih Voloteinih linija, moguće je pronaći karte već od 9,00 eura.

Izbor u smjeru Split - Nica trenutačno je izvrstan te superpovoljnih karata ima za mnoge dane, dok je u suprotnom smjeru nešto manje datuma za koje se karte trenutačno mogu kupiti već od 9,00 eura.

U sljedećoj tablici donosimo primjere najjeftinijih Voloteinih karata na letovima za Nicu. Karte po navedenoj cijeni možete kupiti na službenim stranicama (www), a klikom na cijene označene zelenom bojom možete otvoriti stranicu s usporedbom cijena. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata za odabranu relaciju.

S obzirom na trenutačno dobru raspoloživost jeftinih karata, mogu se složiti povoljne kombinacije povratnih karata te u sljedećoj tablici navodimo nekoliko takvih primjera.

U navedene cijene uključeni su porezi i ostala davanja te ručna prtljaga mase do 10 kilograma. Za predanu prtljagu potrebno je nadoplatiti 12-58 eura. U cijenu je uključena administrativna naknada u iznosu od 2,8 posto vrijednosti transakcije.

Ostale zračne poveznice za naše gradove možete pogledati na stranicama zračnih luka, nove linije u rubrici Zračne poveznice s Hrvatskom, a na popisu jeftinih aviokarata možete pronaći brojne druge jeftine letove.

Tražite li povoljan smještaj, usporedite cijene stotina tisuća smještajnih objekata na našoj tražilici smještaja.

Cijene i raspoloživost Voloteinih letova možete provjeriti na www.volotea.com.