Objavljeno 08.11.18. 19:43

Split i Dubrovnik dobivaju nove linije za Lyon, karte dostupne već od 9 eura

Španjolski niskotarifni prijevoznik francusko gastronomsko središte povezat će s dva hrvatska grada.
Zrakoplov Zrakoplov

Španjolska Volotea (www) jedan je od najaktivnijih niskotarifnih zračnih prijevoznika na hrvatskom tržištu te je tijekom ovogodišnjeg ljetnog reda letenja održavala čak 16 poveznica sa Splitom, Dubrovnikom i Pulom.

Jesen obično donosi najave novih Voloteinih linija, pa je tako Pula u utorak dobila novu poveznicu s Francuskom. Danas je, pak, isti prijevoznik najavio još dvije nove poveznice i to s Lyonom, francuskom prijestolnicom dobre hrane, koju s oba grada otprije povezuje britanski EasyJet.

Volotea će na liniji Split - Lyon prometovati od 14. travnja do 28. kolovoza 2019. i to dva puta tjedno - srijedom i nedjeljom, dok će se letovi Dubrovnik - Lyon održavati jednom tjedno - srijedom - i to u razdoblju od 13. travnja do 28. kolovoza 2019. Iznimka za liniju Dubrovnik - Lyon upravo je prvi let, koji će se održati u subotu, 13. travnja 2019.

Karte su za obje linije već u prodaji i mogu se kupiti od 9,00 eura po smjeru.

U sljedećoj tablici donosimo primjere najjeftinijih Voloteinih karata za letove Split - Lyon i letove Dubrovnik - Lyon. i to za oba smjera - odlazni i povratni. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete provjeriti i usporediti cijene na našoj tražilici letova. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata za odabranu relaciju.

U sljedećoj tablici navedeni su primjeri povoljnih povratnih karata.

U navedene cijene uključeni su porezi i ostala davanja te ručna prtljaga mase do 10 kilograma. Za predanu prtljagu potrebno je nadoplatiti 12-58 eura.

Poželite li unajmiti automobil kako biste bolje upoznali odabrani grad i njegovu okolicu, u sljedećoj tablici možete vidjeti primjer cijena najma. Klik na naziv mjesta odvest će vas na zasebnu stranicu o najmu automobila u odabranoj lokaciji, na kojoj možete koristiti tražilicu i usporediti ponude brojnih ponuđača.

Ostale zračne poveznice za naše gradove možete pogledati na stranicama zračnih luka, nove linije u rubrici Zračne poveznice s Hrvatskom, a na popisu jeftinih aviokarata možete pronaći brojne druge jeftine letove.

Tražite li povoljan smještaj, usporedite cijene stotina tisuća smještajnih objekata na našoj tražilici smještaja.

Cijene i raspoloživost Voloteinih letova možete provjeriti na www.volotea.com.