Objavljeno 21.09.13. 12:16

Uskoro opet kreću letovi na liniji Osijek - Zagreb

Trade Air, hrvatski zračni prijevoznik, najavio je uvođenje letova na liniji Zagreb - Osijek.
Embraer EMB 120; © Embraer Embraer EMB 120; © Embraer

Trade Air je osnovan 1994. godine i specijaliziran je za charter letove. Nedavno su na natječaju Ministarstva pomorstva, prometa i infrastrukture dobili dozvolu za obavljanje linijskih letova na poveznicama Osijek - Zagreb - Osijek i Rijeka - Split - Dubrovnik - Rijeka.

S prijevozom se prvo kreće na liniji Osijek - Zagreb, a letjet će se tri puta tjedno zimi (ponedjeljkom, srijedom i četvrtkom) i pet puta tjedno ljeti (svaki dan, osim vikenda). Iz Osijeka se polijeće u ranim jutarnjim satima (oko 7 sati), iz Zagreba u popodnevnim satima (oko 16 sati), a let traje do sat vremena. Prijevoz će se obavljati zrakoplovima Embraer EMB 120 (propelerac), koji ima 30 sjedala. Prvi let na rasporedu je 30. rujna 2013. godine.

Karte se mogu kupiti već sada, a trenutačno se prodaju preko rezervacijskog sustava Croatia Airlinesa (www.croatiaairlines.com), dok će se uskoro moći kupiti i preko Trade Airovih stranica (www.trade-air.com).

Cijene letova na liniji Osijek - Zagreb - Osijek

Cijene iznose 360 kuna za karte u smjeru Osijek - Zagreb i 372,50 kuna za smjer Zagreb - Osijek. Cijena povratne karte jednaka je zbroju cijena jednosmjernih karata i iznosi 732,50 kuna, u što su uključeni porezi i naknade te jedan komad predane prtljage.

Cijene i raspoloživost Croatia Airlinesovih letova možete provjeriti na službenim stranicama.