Objavljeno 25.03.19. 11:34

Uvode se letovi Sarajevo - Berlin, karte već u prodaji

Sarajevo dobiva novu liniju.

Njemački niskotarifni prijevoznik Eurowings uveo je još jednu liniju za BiH. Točnije, radi se o poveznici Sarajevo - Berlin, što je njihova treća linija za glavni grad BiH, s obzirom da već lete za Stuttgart i Köln.

Eurowings će letove između Sarajeva i Berlina održavati od 03. 06. do 25. 10. 2019. i to ponedjeljkom, petkom i nedjeljom, pri čemu će se letovi nedjeljom održavati od 30. 06. do 01. 09. 2019. Karte su već u prodaji i mogu se pronaći od 60-70 eura naviše po smjeru, pa se povratne karte može 'složiti' za 130 eura.

U sljedećoj tablici navodimo primjere najjeftinijih karata za novouvedenu poveznicu. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete provjeriti i usporediti cijene na našoj tražilici letova. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata za odabranu relaciju.

Iznad navedene jednosmjerne karte možete kombinirati u povratne karte te u sljedećoj tablici navodimo primjere cijena povratnih karata. Cijena ovisi o trajanju boravka, a mi smo za navedene primjere odredili maksimalno trajanje boravka od 14 dana.

U cijenu su uključeni osnovni porezi i naknade te ručna prtljaga teška do osam kilograma i maksimalnih dimenzija 55 x 40 x 23 cm. Predana prtljaga dodatno se plaća i to 8-15 eura za jedan kofer ili torbu teške do 23 kilograma.

U sljedećoj su tablici navedeni datumi koji se nalaze u prethodnoj tablici za povratne karte, pa na jednostavan način klikom na 'Cijene' možete provjeriti cijene smještaja za odabrano odredište i zadano vrijeme boravka.

Zanimljivo je istaknuti da se njemački prijevoznik na ovu liniju vraća nakon nekoliko godina. Naime, Sarajevo i Berlin već su povezali 2014. godine, no linija je godinu kasnije bila ukinuta, pa su u Eurowingsu očito procijenili da je sada pravo vrijeme za novi početak.

Ako vas zanimaju druge linije, na popisu jeftinih aviokarata možete pronaći brojne druge jeftine letove. Tražite li povoljan smještaj, provjerite cijene na našoj tražilici smještaja.