Objavljeno 19.11.19. 15:58

Uvode se niskotarifni letovi Dubrovnik - Mykonos

Najavljena je još jedna zanimljiva linija za Hrvatsku.

Španjolski niskotarifni zračni prijevoznik Volotea (www) nastavlja uvoditi nove atraktivne linije za Hrvatsku. Prva nova linija koju su najavili ove jeseni bila je Split - Atena, zatim su slijedile Dubrovnik - Toulouse i Dubrovnik - Palermo (Sicilija), dok je krajem listopada najavljena linija Split - Bari.

Danas je uvedena još jedna zanimljiva Voloteina poveznica i to za odredište s kojim trenutačno nijedna hrvatska zračna luka nije izravno povezana. Naime, Volotea je najavila letove za grčki otok Mykonos, a povezat će ga s najprepoznatljivijim biserom Lijepe Naše - Dubrovnikom. Letovi će se održavati od 30. svibnja do 29. kolovoza 2020. i to dva puta tjedno - srijedom i subotom.

Kako Volotea otprije leti između Splita i Atene, a iduće će godine letjeti i između Dubrovnika i Atene, radi se o njihovoj trećoj poveznici između Hrvatske i Grčke.

Cijene karata

U sljedećoj tablici donosimo primjere najjeftinijih Voloteinih karata za novouvedenu liniju Dubrovnik - Mykonos. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete provjeriti i usporediti cijene na našoj tražilici letova. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata za odabranu relaciju. Kao i inače kod ovakvih ponuda, navedene cijene vrijede u vrijeme objave članka i mogu se promijeniti u bilo kojem trenutku.

U sljedećoj tablici navedeni su primjeri povoljnih povratnih karata.

U navedene cijene uključeni su porezi i ostala davanja te ručna prtljaga mase do 10 kilograma. Za predanu prtljagu potrebno je nadoplatiti od 9,00 eura naviše po smjeru. U cijenu je uključena administrativna naknada.

Namjeravate li u odredištu unajmiti automobil, u sljedećoj tablici možete vidjeti primjere povoljnih cijena rent-a-cara. Klik na naziv mjesta odvest će vas na zasebnu stranicu o najmu automobila u odabranoj lokaciji, na kojoj možete koristiti tražilicu i usporediti ponude brojnih ponuđača.

Ostale zračne poveznice za naše gradove možete pogledati na stranicama zračnih luka, nove linije u rubrici Nove zračne poveznice s Hrvatskom, a na popisu jeftinih aviokarata možete pronaći brojne druge jeftine letove.

Tražite li povoljan smještaj, usporedite cijene stotina tisuća smještajnih objekata na našoj tražilici smještaja.

Cijene i raspoloživost Voloteinih letova možete provjeriti na www.volotea.com.