Objavljeno 22.11.18. 13:45

Uvode se niskotarifni letovi Hrvatska - Atena, karte dostupne već od 9 €!

Niskotarifni prijevoznik uvodi vrlo atraktivnu liniju za Dubrovnik.
Zrakoplov Zrakoplov

Španjolska Volotea (www), jedan od najaktivnijih niskotarifnih zračnih prijevoznika na hrvatskom tržištu, nastavlja nizati nove linije za Lijepu Našu.

Nakon što je Pula dobila novu poveznicu s Francuskom, Split i Dubrovnik svoje poveznice s Lyonom, a Rijeka s Marseilleom, stigla je još jedna linija za Dubrovnik.

Točnije, španjolski će prijevoznik iduće godine letjeti na liniji Dubrovnik - Atena i to dva puta tjedno - srijedom i subotom - od 27. travnja do 31. kolovoza 2019. Karte su već u prodaji i mogu se kupiti od 9,00 eura po smjeru.

U sljedećoj tablici donosimo primjere najjeftinijih Voloteinih karata za letove Dubrovnik - Atena. Karte po navedenoj cijeni možete kupiti na službenim stranicama, a klikom na cijene označene zelenom bojom možete otvoriti stranicu s usporedbom cijena. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata za odabranu relaciju.

U sljedećoj tablici navedeni su primjeri povoljnih povratnih karata.

U navedene cijene uključeni su porezi i ostala davanja te ručna prtljaga mase do 10 kilograma. Za predanu prtljagu potrebno je nadoplatiti 12-58 eura.

Namjeravate li u odredištu unajmiti automobil, u sljedećoj tablici možete vidjeti primjere povoljnih cijena rent-a-cara. Klik na naziv mjesta odvest će vas na zasebnu stranicu o najmu automobila u odabranoj lokaciji, na kojoj možete koristiti tražilicu i usporediti ponude brojnih ponuđača.

Ostale zračne poveznice za naše gradove možete pogledati na stranicama zračnih luka, nove linije u rubrici Zračne poveznice s Hrvatskom, a na popisu jeftinih aviokarata možete pronaći brojne druge jeftine letove.

Tražite li povoljan smještaj, usporedite cijene stotina tisuća smještajnih objekata na našoj tražilici smještaja.

Cijene i raspoloživost Voloteinih letova možete provjeriti na www.volotea.com.