Objavljeno 09.03.17. 16:41

Uvode se niskotarifni letovi Split - Katowice, karte već od 24,99 eura

Najveći niskotarifni zračni prijevoznik u srednjoj i istočnoj Europi uvest će još jednu liniju za Split.
Zrakoplov Zrakoplov

Najveći niskotarifni zračni prijevoznik u srednjoj i istočnoj Europi, Wizz Air, najavio je uvođenje još jedne linije između Splita i Poljske. Točnije, radi se o poveznici Split - Katowice. Wizz Airu je to već treća linija za Split, pored poveznica s Varšavom i Londonom.

Wizz Air će liniju održavati dva puta tjedno - srijedom i nedjeljom i to od 18. lipnja do 17. rujna 2017. Cijene su povoljne te se jednosmjerne karte mogu kupiti od 24,99 eura naviše.

U nastavku donosimo popis najjeftinijih Wizz Airovih jednosmjernih karata na za Katowice. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete provjeriti i usporediti cijene na našoj tražilici letova. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata za odabranu relaciju.

Navedene cijene obuhvaćaju cijenu leta, u što su uključeni i porezi, ali isključuju potencijalne naknade, poput one za prtljagu. Što se tiče ručne prtljage, uključena je mala torba do veličine od svega 42 x 32 x 25 centimetara, što je manje od standardnih kofera za ručnu prtljagu. Za ručnu prtljagu većih dimenzija potrebno je nadoplatiti 10-20 eura, ovisno o liniji i datumu leta. Predana prtljaga teška do 23 kilograma stoji od 16 do 55 eura po letu, dok predana prtljaga mase do čak 32 kilograma košta od 25 do 58 eura.

Wizz Airova linija jedna je u nizu novih linija za 2017. najavljenih za Hrvatsku, o čemu više možete čitati ovdje. Ako biste nekamo željeli otputovati, svakako provjerite i veliki popis s tražilicom jeftinih letova.