Objavljeno 22.02.17. 14:50

Uvode se niskotarifni letovi Zagreb - Stockholm, povratne karte već od 76,50 eura

Jedan od najvećih europskih niskotarifnih prijevoznika najavio je početak letova na relaciji Zagreb - Stockholm.
Stockholm Stockholm

Jedan od najvećih europskih niskotarifnih zračnih prijevoznika, Norwegian Air Shuttle najavio je uvođenje poveznice između Zagreba i Stockholma. Dva glavna grada bit će povezana od 10. lipnja do 28. listopada 2017.

Letjet će se jednom tjedno - subotom, osim u razdoblju od 20. lipnja do 8. kolovoza, kada će se održavati i let utorkom. Cijene su vrlo povoljne, a zanimljivo je i da su jednake za sve dane. Naime, karte za sve letove u smjeru Zagreb - Stockholm trenutačno se mogu kupiti za 43 eura, a u smjeru Stockholm - Zagreb za 33,50 eura.

U sljedećoj tablici možete vidjeti popis cijena na novoj liniji za sve letove u oba smjera. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete usporediti cijene na našoj tražilici letova. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata za odabranu relaciju.

U navedene cijene uključen je prijevoz jednog velikog komada ručne prtljage dimenzija do 55 x 40 x 23 cm te jednog manjeg komada ručne prtljage dimenzija do 25 x 33 x 20 cm. Cjelokupna ručna prtljaga ne smije biti teža od 10 kg. Predana prtljaga dodatno se plaća 15 eura. Za plaćanje debitnim karticama nema dodatnih naknada, dok se za plaćanje kreditnom karticom treba nadoplatiti 1,99 posto ukupne cijene.

Spomenimo i da je, uz ovu, Norwegian uveo još dvije nove linije: Lisabon - Stockholm i Dublin - Stockholm.