Objavljeno 23.10.19. 09:04

Uvodi se nova niskotarifna poveznica između Francuske i Dubrovnika: karte dostupne već od 9 €!

Dubrovnik dobiva novu niskotarifnu poveznicu s jednim od najvećih francuskih gradova.

Španjolska Volotea (www) jedan je od najaktivnijih niskotarifnih zračnih prijevoznika na hrvatskom tržištu te je za Lijepu Našu ove godine održavala čak 21 poveznicu sa Splitom, Dubrovnikom, Rijekom i Pulom.

Jesen je razdoblje u kojem Volotea obično uvodi nove linije za hrvatske zračne luke, a toga se drže i ove godine. Tako je prije dva tjedna uvedena poveznica Split - Atena, a sada imamo najavu još jedne zanimljive linije.

Radi se o poveznici Dubrovnik - Toulouse, na kojoj će Volotea iduće godine letjeti dva puta tjedno - srijedom i subotom i to od 4. travnja do 29. kolovoza 2020. Karte su već u prodaji i mogu se kupiti od 9,00 eura po smjeru.

Volotea je tako postala drugi prijevoznik koji će Dubrovnik povezati s četvrtim po veličini gradom u Francuskoj, s obzirom da na istoj liniji otprije leti EasyJet, no njihovi će letovi krenuti tek krajem lipnja 2020.

Cijene karata

U sljedećoj tablici donosimo primjere najjeftinijih Voloteinih karata za letove Dubrovnik - Toulouse. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete provjeriti i usporediti cijene na našoj tražilici letova. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata za odabranu relaciju. Kao i inače kod ovakvih ponuda, navedene cijene vrijede u vrijeme objave članka i mogu se promijeniti u bilo kojem trenutku.

U sljedećoj tablici navedeni su primjeri povoljnih povratnih karata.

U navedene cijene uključeni su porezi i ostala davanja te ručna prtljaga mase do 10 kilograma. Za predanu prtljagu potrebno je nadoplatiti od 9,00 eura naviše po smjeru. U cijenu je uključena administrativna naknada.

Smještaj

U sljedećoj su tablici navedeni datumi koji se nalaze u prethodnoj tablici za povratne karte, pa na jednostavan način klikom na 'Cijene' možete provjeriti cijene smještaja za odabrano odredište i zadano vrijeme boravka.

Namjeravate li u odredištu unajmiti automobil, u sljedećoj tablici možete vidjeti primjere povoljnih cijena rent-a-cara. Klik na naziv mjesta odvest će vas na zasebnu stranicu o najmu automobila u odabranoj lokaciji, na kojoj možete koristiti tražilicu i usporediti ponude brojnih ponuđača.

Ostale zračne poveznice za naše gradove možete pogledati na stranicama zračnih luka, nove linije u rubrici Nove zračne poveznice s Hrvatskom, a na popisu jeftinih aviokarata možete pronaći brojne druge jeftine letove.

Tražite li povoljan smještaj, usporedite cijene stotina tisuća smještajnih objekata na našoj tražilici smještaja.

Cijene i raspoloživost Voloteinih letova možete provjeriti na www.volotea.com.