Objavljeno 15.02.19. 13:18

Već od 10-15 eura: pogledajte cijene svih Ryanairovih poveznica s Pulom i Rijekom u 2019.

Kamo će sve najveći niskotarifni prijevoznik u 2019. godini letjeti iz Pule i Rijeke?
Zrakoplov Zrakoplov

Najjeftiniji europski zračni prijevoznik, irski Ryanair, u Hrvatskoj je prisutan u pet gradova - Puli, Rijeci, Zadru, Splitu i Dubrovniku.

U ovom smo članku za pregled odabrali dvije najzapadnije hrvatske zračne luke - Pulu i Rijeku - za koje ćemo navesti sve Ryanairove linije i primjere najnižih cijena za jednosmjerne i povratne karte. S obzirom da je prijevoznik Laudamotion u Ryanairovu vlasništvu, u pregled smo uključili i njihovu liniju Pula - Stuttgart.

Pula će ove sezone imati šest Ryanairovih linija - četiri za Njemačku (Frankfurt, Hahn, Berlin i Stuttgart) i po jednu za Belgiju (Bruxelles Charleroi) i Ujedinjenu Kraljevinu (London Stansted), dok su za Rijeku u prodaji četiri linije - Bruxelles Charleroi, Frankfurt, London Stansted i Stockholm Skavsta.

U sljedećoj tablici nalazi se popis svih Ryanairovih linija za Pulu i Rijeku u 2019. godini za koje se trenutačno može kupiti karte, s pripadajućim najnižim cijenama za svaku od njih. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete provjeriti i usporediti cijene na našoj tražilici letova. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata za odabranu relaciju.

Iznad navedene jednosmjerne karte možete kombinirati u povratne karte te u sljedećoj tablici navodimo primjere cijena povratnih karata. Cijena ovisi o trajanju boravka, a mi smo za navedene primjere odredili maksimalno trajanje boravka od 14 dana.

U navedene cijene uključen je prijevoz jednog malog komada ručne prtljage, dok se veća ručna prtljaga i predana prtljaga dodatno plaćaju. Radi se o novim Ryanairovim pravilima za prtljagu, o kojima više možete doznati ovdje.

Smještaj

U sljedećoj su tablici navedeni datumi koji se nalaze u prethodnoj tablici za povratne karte, pa na jednostavan način klikom na 'Cijene' možete provjeriti cijene smještaja za odabrano odredište i zadano vrijeme boravka.

Poželite li unajmiti automobil kako biste bolje upoznali odabrano odredište i okolicu, u sljedećoj tablici možete vidjeti primjer cijena najma. Klik na naziv mjesta odvest će vas na zasebnu stranicu o najmu automobila u odabranoj lokaciji, na kojoj možete koristiti tražilicu i usporediti ponude brojnih ponuđača.

Ostale zračne poveznice za naše gradove možete pogledati na stranicama zračnih luka, nove linije u rubrici Zračne poveznice s Hrvatskom, a na popisu jeftinih aviokarata možete pronaći brojne druge jeftine letove.

Tražite li povoljan smještaj, provjerite cijene na našoj tražilici smještaja.