Objavljeno 17.02.19. 19:55

Već od 10 eura: pogledajte cijene svih Ryanairovih poveznica s Dalmacijom u 2019.

Kamo će sve najveći niskotarifni prijevoznik u 2019. godini letjeti iz tri grada na jugu Hrvatske?

Najjeftiniji europski zračni prijevoznik, irski Ryanair, u Hrvatskoj je prisutan u pet gradova - Puli, Rijeci, Zadru, Splitu i Dubrovniku.

U ovom smo članku za pregled odabrali tri zračne luke u južnoj Hrvatskoj - Zadar, Split i Dubrovnik - za koje ćemo navesti sve Ryanairove linije i primjere najnižih cijena za jednosmjerne i povratne karte. S obzirom da je prijevoznik Laudamotion u Ryanairovu vlasništvu, u pregled smo uključili i njihove linije.

Split će ove sezone imati dvije Ryanairove linije - za Stuttgart i Dublin, dok je Dubrovnik povezan s Dublinom.

Uvjerljivo najveći broj Ryanairovih linija u prodaji ima za Zadar, čak 21 liniju za 10 država! Iz Zadra se tako može povoljno putovati u Italiju, Češku, Poljsku, Njemačku, Francusku, Nizozemsku, Belgiju, Švedsku, Ujedinjenu Kraljevinu i Irsku.

U sljedećoj tablici nalazi se popis svih Ryanairovih linija za dalmatinske zračne luke u 2019. godini za koje se trenutačno može kupiti karte, s pripadajućim najnižim cijenama za svaku od njih. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete provjeriti i usporediti cijene na našoj tražilici letova. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata za odabranu relaciju.

Iznad navedene jednosmjerne karte možete kombinirati u povratne karte te u sljedećoj tablici navodimo primjere cijena povratnih karata. Cijena ovisi o trajanju boravka, a mi smo za navedene primjere odredili maksimalno trajanje boravka od 10-14 dana.

U navedene cijene uključen je prijevoz jednog malog komada ručne prtljage, dok se veća ručna prtljaga i predana prtljaga dodatno plaćaju. Radi se o novim Ryanairovim pravilima za prtljagu, o kojima više možete doznati ovdje.

Smještaj

U sljedećoj su tablici navedeni datumi koji se nalaze u prethodnoj tablici za povratne karte, pa na jednostavan način klikom na 'Cijene' možete provjeriti cijene smještaja za odabrano odredište i zadano vrijeme boravka.