Objavljeno 22.12.18. 18:14

Već od 11 eura: uvode se tri nove EasyJetove poveznice s Dalmacijom

EasyJet povećava svoju prisutnost na hrvatskoj obali.
Zrakoplov Zrakoplov

Britanski EasyJet, drugi po veličini europski niskotarifni prijevoznik, svoju sve veću mrežu poveznica s hrvatskim zračnim lukama proširio je trima novim linijama.

Radi se o dvije nove linije za Dubrovnik i jednoj za Zadar. Točnije, Zadar će EasyJet od iduće sezone povezivati s Londonom (ZL Gatwick - utorkom i subotom od 30. travnja do 26. listopada 2019.), a Dubrovnik s Berlinom (ZL Tegel - ponedjeljkom, četvrtkom i subotom od 1. travnja do 26. listopada 2019.) i Nantesom (ponedjeljkom, srijedom i petkom od 24. lipnja do 30. kolovoza 2019.).

Dubrovnik - Berlin / od 01. 04. do 26. 10. 2019. / pon, čet, sub
Dubrovnik - Nantes / od 24. 06. do 30. 08. 2019. / pon, sri, pet
Zadar - London / od 30. 04. do 26. 10. 2019. / uto, sub

Zanimljivo je da EasyJet već otprije održava poveznice između Dubrovnika i Berlina (ZL Schönefeld) te Zadra i Londona (ZL Luton), pa je tek Dubrovnik - Nantes potpuno nov gradski par za EasyJet. No, i između tih se gradova već otprije prometuje, za što je zaslužna Volotea.

U sljedećoj tablici donosimo popis najjeftinijih karata za nove linije. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete provjeriti i usporediti cijene na našoj tražilici letova (napomenu o EasyJetovim cijenama pročitajte ispod tablice* ili ovdje). Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata za odabranu relaciju.

U sljedećoj tablici navedeni su primjeri povoljnih povratnih karata.

* U navedene cijene uključeni su porezi i osnovne naknade, ali nije uključena administrativna naknada u iznosu od 21 eura. Radi se o naknadi koja se plaća po transakciji i dijeli se na ukupan broj karata. Npr. ako četiri osobe putuju zajedno i kupe povratnu kartu, to će podići cijenu svake karte za 2,625 eura (21 EUR / 8 = 2,625 EUR). Pretražujete li letove na našoj tražilici jeftinih letova, administrativna naknada odmah je uključena u cijenu.

U osnovnu cijenu uključena je ručna prtljaga bez težinskog ograničenja, maksimalnih dimenzija od 56 x 45 x 25 cm. Predana prtljaga dodatno se plaća. Sve detalje o prtljazi pročitajte u članku Prtljaga na EasyJetovim letovima: ograničenja i cijene.

Poželite li unajmiti automobil, u sljedećoj tablici možete vidjeti primjere cijena najma. Klik na naziv mjesta odvest će vas na zasebnu stranicu o najmu automobila u odabranoj lokaciji, na kojoj možete koristiti tražilicu i usporediti ponude brojnih ponuđača.

Ostale zračne poveznice za naše gradove možete pogledati na stranicama zračnih luka, nove linije u rubrici Zračne poveznice s Hrvatskom, a na popisu jeftinih aviokarata možete pronaći brojne druge jeftine letove.

Tražite li povoljan smještaj, provjerite cijene na našoj tražilici smještaja.