Objavljeno 07.10.17. 19:15

Već od 20-ak eura: pogledajte Ryanairove do sada potvrđene poveznice s Pulom i Rijekom u 2018.

Kamo će sve najveći niskotarifni prijevoznik letjeti u 2018. godini?
Ryanairov zrakoplov Ryanairov zrakoplov

Najjeftiniji europski zračni prijevoznik, irski Ryanair, u Hrvatskoj je prisutan u tri grada - Puli, Rijeci i Zadru, koji je ujedno njihova jedina baza u Lijepoj Našoj.

Ryanair je već počeo prodavati karte za 2018. godinu za brojne linije u svojoj mreži, pa tako njihov novi ljetni red letenja pomalo dobiva svoje obrise. Iznimka nisu niti linije za Rijeku i Pulu, za koje je karte već moguće kupiti.

U odnosu na 2017. godinu, uvedene su linije Pula - Frankfurt na Majni (FRA) i Rijeka - Frankfurt na Majni (FRA), dok linije Rijeka - Bruxelles i Rijeka - London, na kojima se letjelo ove godine, za sada nisu u prodaji. Vrijedi istaknuti da će Ryanair sada Pulu povezivati s dvije luke na frankfurtskom području - sa središnjom zračnom lukom Frankfurt na Majni (FRA) i sa zračnom lukom Frankfurt Hahn.

U sljedećoj tablici nalazi se popis svih Ryanairovih linija za Pulu i Rijeku u 2018. godini za koje se trenutačno može kupiti karte, s pripadajućim najnižim cijenama za svaku od njih. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete provjeriti i usporediti cijene na našoj tražilici letova. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata za odabranu relaciju.

Kako je izbor karata po niskim cijenama za većinu linija dobar, mogu se složiti povoljne kombinacije povratnih karata te u sljedećoj tablici navodimo nekoliko takvih primjera.

U navedene cijene uključen je prijevoz jednog velikog komada ručne prtljage, težine do 10 kilograma te jednog manjeg komada ručne prtljage. Predana prtljaga dodatno se plaća. Sve detalje o prtljazi pročitajte u članku Prtljaga na Ryanairovim letovima: ograničenja i cijene.

Namjeravate li u odredištu unajmiti automobil, u sljedećoj tablici možete vidjeti primjere povoljnih cijena rent-a-cara. Klik na naziv mjesta odvest će vas na zasebnu stranicu o najmu automobila u odabranoj lokaciji, na kojoj možete koristiti tražilicu i usporediti ponude brojnih ponuđača.

Ostale zračne poveznice za naše gradove možete pogledati na stranicama zračnih luka, nove linije u rubrici Zračne poveznice s Hrvatskom, a na popisu jeftinih aviokarata možete pronaći brojne druge jeftine letove.

Tražite li povoljan smještaj, usporedite cijene stotina tisuća smještajnih objekata na našoj tražilici smještaja.