Published 10. 10. 2017. - 13:53

Volotea uvodi dvije nove poveznice s Milanom: karte već od 9,00 eura!

Hrvatska dobiva dvije nove i superjeftine poveznice s Milanom.
Milano Milano

Nakon što je proteklih tjedana već najavila dvije nove linije za Hrvatsku, španjolska Volotea nastavila je širiti svoju mrežu u Lijepoj Našoj. Split je prvo dobio liniju za Palermo, zatim Pula za francuski Nantes, a sada je Volotea uvela poveznice s Milanom/Bergamom.

Točnije, zračna luka Orio al Serio iduće ljetne sezone bit će povezana sa Splitom i Dubrovnikom. Na poveznici Dubrovnik - Milano Volotea će letjeti od 28. svibnja i to dva puta tjedno - ponedjeljkom i srijedom ili četvrtkom, dok će na liniji Split - Milano letjeti od 25. svibnja, također dva puta tjedno - utorkom i petkom

U sljedećoj tablici donosimo primjere najjeftinijih Voloteinih karata na letovima za Milano. Karte po navedenoj cijeni možete kupiti na službenim stranicama (www), a klikom na cijene označene zelenom bojom možete otvoriti stranicu s usporedbom cijena. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata za odabranu relaciju.

Kao što je vidljivo iz gornje tablice, karata po cijeni od 9,00 eura ima i u povratnom smjeru, ali nešto manje nego u smjeru Hrvatska - Italija. Unatoč nešto višim cijenama u povratnom smjeru, mogu se složiti povoljne kombinacije povratnih karata te u sljedećoj tablici navodimo nekoliko takvih primjera. Također, povoljne letove za Milano moguće je kombinirati s jeftinim EasyJetovim letovima na linijama za Milano. Više povoljnih karata možete pronaći na zasebnim stranicama: letovi Dubrovnik - Milano i letovi Split - Milano.

U navedene cijene uključeni su porezi i ostala davanja te ručna prtljaga mase do 10 kilograma. Za predanu prtljagu potrebno je nadoplatiti 12-58 eura. U cijenu je uključena administrativna naknada u iznosu od 2,8 posto vrijednosti transakcije.

Namjeravate li u odredištu unajmiti automobil, u sljedećoj tablici možete vidjeti primjere povoljnih cijena rent-a-cara u Milanu. Klik na naziv mjesta odvest će vas na zasebnu stranicu o najmu automobila u odabranoj lokaciji, na kojoj možete koristiti tražilicu i usporediti ponude brojnih ponuđača.

Ostale zračne poveznice za naše gradove možete pogledati na stranicama zračnih luka, nove linije u rubrici Zračne poveznice s Hrvatskom, a na popisu jeftinih aviokarata možete pronaći brojne druge jeftine letove.

Tražite li povoljan smještaj, usporedite cijene stotina tisuća smještajnih objekata na našoj tražilici smještaja.

Cijene i raspoloživost Voloteinih letova možete provjeriti na www.volotea.com.

Komentari

Imate li pitanje ili komentar vezano uz tekst? Članke možete komentirati i bez registracije - kliknite na polje za ostavljanje komentara i, nakon što odaberete ime, stavite kvačicu na 'Komentiraj kao gost'.