Objavljeno 07.04.22. 10:06

Wizz Air uvodi izravne letove između Splita i Litve

Glavni grad Litve i najveći grad na hrvatskoj obali uskoro će biti povezani izravnim letovima.
Dvorac Trakai, Litva Dvorac Trakai, Litva

Jedan od najvećih europskih niskotarifnih zračnih prijevoznika, Wizz Air, najavio je novu liniju za Split. Sve bogatijoj mreži odredišta povezanih s najvećim gradom na hrvatskoj obali pridružio se glavni grad Litve - Vilnius!

Letovi će se održavati dva puta tjedno - ponedjeljkom i petkom - u razdoblju od 13. lipnja do 23. rujna 2022.

Nova linija druga je poveznica između Splita i Baltika, s obzirom da Air Baltic leti između Spita i latvijske Rige. Wizz Airu je ovo, pak, već 11. linija za Split, pri čemu se najveći broj njih odnosi na poveznice s Poljskom.

Cijene karata

Karte su već u prodaji te u sljedećim tablicama navodimo primjere najjeftinijih karata za novouvedenu poveznicu. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete provjeriti i usporediti cijene na našoj tražilici letova. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata za odabranu relaciju.

Povratne karte

U sljedećoj tablici navedeni su primjeri cijena povratnih karata. Cijena ovisi o trajanju boravka, a mi smo za navedene primjere odredili maksimalno trajanje boravka od deset dana.

Ostale zračne poveznice za naše gradove možete pogledati na stranicama zračnih luka, nove linije u rubrici Nove zračne poveznice s Hrvatskom, a na popisu jeftinih aviokarata možete pronaći brojne druge jeftine letove.

Tražite li povoljan smještaj, provjerite cijene na našoj tražilici smještaja.