Objavljeno 20.10.18. 11:48

Zadar dobiva četiri nove poveznice s Njemačkom

Ponuda letova između Zadra i Njemačke bit će još bogatija.
Zrakoplov Zrakoplov

Najveći europski niskotarifni zračni prijevoznik, irski Ryanair, najavio je tri nove linije za Zadar. K tome, još će jednu liniju uvesti Laudamotion, Ryanairova austrijska podružnica. S obzirom da su nedavno uveli poveznicu s Pragom, to im je ukupno peta nova linija za Zadar.

Radi se o poveznicama s Hamburgom, Kölnom, Nürnbergom i Stuttgartom te je zanimljivo da će im na svim navedenim poveznicama, osim s Nürnbergom, konkurirati njemački niskotarifni prijevoznik Eurowings.

Zadar - Hamburg / od 01. 04. do 25. 10. 2019. / ponedjeljak, petak
Zadar - Köln / od 03. 04. do 23. 10. 2019. / srijeda, nedjelja
Zadar - Nürnberg / od 04. 04. do 24. 10. 2019. / četvrtak, nedjelja
Zadar - Stuttgart / od 31. 03. do 24. 10. 2019. / srijeda, četvrtak, nedjelja

Jednosmjerne karte za nove linije uglavnom koštaju od 40-ak eura naviše, što je relativno skupo u odnosu na cijene na koje smo naviknuli od Ryanaira, no treba vidjeti hoće li ih se moći kupiti i po nešto nižim cijenama u sklopu Ryanairovih akcija. Iznimka je poveznica sa Stuttgartom, na kojom se može pronaći nekoliko polazaka za 19,99 eura po smjeru.

U sljedećoj tablici navodimo primjere najjeftinijih karata za novouvedenu poveznicu. Klikom na cijene označene zelenom bojom možete provjeriti i usporediti cijene na našoj tražilici letova. Klik na naziv linije odvest će vas na stranicu o odabranoj liniji, na kojoj se nalaze tražilica i detaljniji popis jeftinih karata za odabranu relaciju.

U navedene cijene uključen je prijevoz jednog malog komada ručne prtljage, dok se veća ručna prtljaga i predana prtljaga dodatno plaćaju. Radi se o novim Ryanairovim pravilima za prtljagu, o kojima više možete doznati ovdje.

U sljedećoj tablici navedeni su primjeri cijena povratnih karata.

Poželite li unajmiti automobil kako biste bolje upoznali odabrano odredište i okolicu, u sljedećoj tablici možete vidjeti primjer cijena najma. Klik na naziv mjesta odvest će vas na zasebnu stranicu o najmu automobila u odabranoj lokaciji, na kojoj možete koristiti tražilicu i usporediti ponude brojnih ponuđača.

Ostale zračne poveznice za naše gradove možete pogledati na stranicama zračnih luka, nove linije u rubrici Zračne poveznice s Hrvatskom, a na popisu jeftinih aviokarata možete pronaći brojne druge jeftine letove.

Tražite li povoljan smještaj, provjerite cijene na našoj tražilici smještaja.